Ce-nu-trebuie-sa-i-lipseasca-uni-student-din-geanta
Ce nu trebuie sa-i lipseasca uni student din geanta?

Ce nu trebuie sa-i lipseasca unui student din geanta?

0 Shares
0
0
0

Ce-nu-trebuie-sa-i-lipseasca-uni-student-din-geantaStudentia este, poate, partea cea mai frumoasa din viata unui om. Sigur, si ea vine cu bune, cu rele, dar atunci apare prima dragoste, atunci orice om cunoaste gustul independentei, atunci faci din noapte zi, atunci muzica este cea mai gustoasa hrana pentru corp. Atunci faci totul, fara sa te temi de consecinte.

Si pentru ca nu trebuie sa fii prins pe picior gresit vreodata, iti facem o lista cu cele mai  importante chestii pe care ar trebui sa le ai in geanta, indiferent de ocazie.

1. O foaie si un pix –
Stiu, suna deloc cool, dar in studentie trebuie sa mai treci si pe la facultate, iti place sau nu. Imi inchipui ca este greu ca dupa o noapte de club sa te asezi in banca, ai prefera in pat, dar arta cere sacrificii. Distractia nu poate fi distractie daca nu e asezonata si cu putina scoala.

2. Guma de mestecat – Poate iti intalnesti marea dragoste si respiratia ta nu este pregatita pentru asta. Ai in vedere sa nu-ti lipseasca din geanta guma de mestecat. Te scapa din multe situatii neplacute.

3. Cutia cu prezervative – Stiu, suna dubios sa ti se spuna asa direct, insa nu vad care este problema daca te asiguri ca esti protejat/protejata in orice situatie. Prezervativele sunt obiecte care fac parte din realitatea in care traim si nu ne putem preface ca nu le vedem, nu le putem considera un subiect tabu.

4. Accesoriile pentru telefonul mobil – Fie ca vorbim despre accesorii iPhone, fie ca vorbim despre alte marci de telefoane, pe cine intereseaza, important este sa le ai la tine. Poate ramai intr-o noapte in alta parte si nu mai ai baterie la telefon. Nu e comod deloc?

5. Parfumul – Un om care miroase frumos va fi intotdeauna apreciat. Imagineaza-ti sa stai de dimineata pana seara intr-un loc si apoi sa vrei sa iesi la un suc  cu iubitul/iubita. E clar ca nu mai esti atat de proaspat ca de dimineata, nu ai timp sa-ti mai faci si un dus, preferi sa mergi direct. Improspateaza-te cu putin parfum, oricum o sa fie mai bine decat deloc.

6. Carnetul de student – Stiu, nu pui mare pret pe el. Iti aminteste de scoala generala cand trebuia sa-l dai la semnat parintilor si nu aveai intotdeauna rezultate de lauda. Lasa-ma sa-ti spun, insa, ca acest carnet de student poate sa-ti aduca multe beneficii, asa ca ar trebui sa-l porti cu mare grija.

7. Telefonul mobil –
Stiu ca-ti spun un lucru banal, dar la cat esti de… stresat, s-ar putea sa- uiti pe undeva si parca nu se cade. Verifica-te in permanenta sa-l ai cu tine.

8. Kindle Book – Poate prinzi vreun moment de liniste si mai citesti ceva. Stiu, te relaxeaza, iti induce o stare de buna dipozitie, te face sa privesti altfel lucrurile. Sigur, ar fi frumos sa ai o carte in format fizic, nimic nu se compara cu momentul in care, dupa ce ai terminat de citit, dai pagina cu degetul.

0 Shares
You May Also Like