Ce-trebuie-sa-iei-in-considerare-la-achizitia-unei-camere-ascunse
Ce trebuie sa iei in considerare la achizitia unei camere ascunse ?

Ce trebuie sa iei in considerare la achizitia unei camere ascunse ?

0 Shares
0
0
0

Ce-trebuie-sa-iei-in-considerare-la-achizitia-unei-camere-ascunseAtunci cand vrei sa spionezi pe cineva, achizitia unei camere ascunse este primul lucru pe care trebuie sa il faci.

Din fericire, camerele pe care le gasesti astazi in magazine sunt extrem de performante si pot transforma in succes orice act de spionaj. Pentru a te bucura din plin de performantele camerelor insa, trebuie sa stii ce trebuie sa cauti la ele, in functie de nevoile pe care le ai.

Care sunt, asadar, functiile pe care trebuie sa le cauti la o camera ascunsa?

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este forma camerei. Aceasta poate sa ia sute de forme, incepand cu dispozitive de dimensiuni reduse, cum ar fi un pix sau o bricheta si terminand cu dispozitive mai mari, cum ar fi o jucarie de plus, o lustra sau o lampa.

Gandeste-te foarte bine la motivul pentru care iti doresti camera de supraveghere si asigura-te ca marimea este una perfecta pentru ceea ce iti doresti.

Calitatea imaginii este si ea foarte importanta. Fii atent la rezolutia pe care o are imaginea filmata, la numarul de culori pe care il poate reda si la modul in care face poze.

De multe ori, singurul lucru de care ai nevoie este o poza, iar o camera ascunsa trebuie sa poata face si asa ceva.

Automonia este un alt punct cheie al camerei. Nu vei avea nevoie de o autonomie de zile intregi, mai ales daca este o camera pe care o porti alaturi de tine, insa aceasta va trebui sa reziste macar cateva ore.

De asemenea, conteaza si alte dotari pe care camera le ofera. Exista numeroase camere ascunse dotate cu stickuri USB, cu microfoane sau cu diverse alte functii care pot fi de mare ajutor in momentul in care supraveghezi pe cineva.

Este foarte important sa te asiguri ca dispozitivul pe care il cumperi isi face treaba foarte bine si ca este in deplina conformitate cu legile in vigoare.

Folosirea unei camere spion poate sa contravina, intr-un fel sau altul, legilor, daca nu este folosita doar pentru filmarea persoanelor care isi dau acordul in acest sens. Asadar, inainte de a folosi o astfel de camera incearca sa citesti cu atentie legislatia.

0 Shares
You May Also Like