Ce modele de casti exista pe piata?

Ce modele de casti exista pe piata?

0 Shares
0
0
0

Casti de gaming

>> Pentru cine? Pentru un jucator care vrea sa se bucuri pe deplin de sunetele jocurilor sale si sa comunice cu un microfon de calitate .

Aceste casti sunt performante, prezinta un confort ridicat si se pot folosi cu usurinta. Acestea prezinta o mica deschidere pentru a impiedica difuzarea sunetului spre exterior si pentru a nu deranja imprejurimile. De asemenea, au un microfon integrat.

Acestea au un sistem de restituire 5.1 (sau chiar 7.1) care permite localizarea originii sunetului cu precizie. Prezinta si taste rapide si convenabile pentru sunet. Puteti salva setarile de sunet. Acest lucru va permite sa va jucati online, fara a fi necesar sa faceti setarile de sunet.

Ar trebui sa va informati mai mult si sa aveti o idee despre tipul de casti wireless de care aveti nevoie. Acest punct este decisiv pentru alegerea ta, intrucat fiecare tip de casca prezinta avantaje si dezavantaje care pot diferi de la o pereche la alta.

  • Casti deschise sau inchise
  1. Casti deschise:

Astfel de casti nu prezinta compartimentare intre casti si mediul exterior. Sunetul este natural si aerisit. De asemenea prezinta un invelis placut.

Note: De asemenea, deschiderea face ca toate zgomotele externe sa paraziteze ascultarea sunetelor, iar ceea ce ascultati dvs. ar putea deranja oamenii din jurul vostru.

  1. Casti inchise:

Va vor permite sa experimentati muzica, cinemaul, jocurile sau chiar o conversatie fara sa fiti deranjati de mediul inconjurator sau sa deranjati pe cei din jurul dumneavoastra. Este o optiune buna pentru calatorii care vor opta pentru acest tip de casti deoarece prezinta si un reducator de zgomot. Acustica din ambele directii este izolata.

In categoria castilor, veti avea posibilitatea de a alege intre doua tipuri de casti. Vorbim despre doua tipuri de cuplaj atrial:

  • Castile supra-aurice au cupa pentru urechi care se sprijina direct pe ureche. Este mult mai usoara decat alte tipuri de casti.
  • Casca circumvurala prezinta cupe largi pentru urechi care le inconjoara, iar acestea se pozitioneaza pe pavilonul urechii la intrarea in canalul auditiv.

Alegerea dintre cele doua este destul de personala. Acest lucru va fi la nivelul confortului si al tipului de utilizare. Daca nu doriti sa fiti deranjat de zgomotele exterioare, puteti opta pentru casca inchisa pentru izolare perfecta.

Casti intraauriculare

Sunetele basului sunt distribuite excelent prin contactul sunetelor cu peretii interiori ai urechii. Acestea sunt casti mici si practice. Sunetele sunt clare chiar daca volumul este redus. De asemenea, mentinerea lor este foarte buna. De asemenea, castile intraauriculare prezinta si izolarea de zgomotele externe.

Note:Izolatia poate avea dezavantaje: daca sunteti biciclist sunteti in mare pericol in oras din cauza ca nu puteti auzi motoarele masinilor.

Castile pentru sportivi

Acestea sunt casti wireless pentru diferite activitati. Aceste casti prezinta carlige pentru urechi si o curea stabila pentru a rezista transpiratiei. Puteti sa purtati o casca sau o palarie atunci cand le aveti in urechi.

Acestea, asadar, sunt ideale pentru activitatile in aer liber sau sport.

Note:

Unii ascultatori pot gasi acest tip de design mult mai confortabil de purtat decat o pereche clasica de casti.

Tehnologia wireless

Am dori sa va reamintim tehnologia wireless necesita o sursa de alimentare. Castile wireless functioneaza cu baterii.

 

0 Shares
You May Also Like