Ce avantaje au rafturile din otel?

Ce avantaje au rafturile din otel?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care lucrati in cadrul unui depozit, cu siguranta rafturile din otel nu reprezinta ceva de care sa fiti straini. Rafturile din otel sunt unul dintre cele mai populare tipuri de rafturi disponibile pentru depozite astazi.

Diversitatea dimensiunilor si stilurilor in ceea ce priveste rafturile din otel permite o serie de utilizari in orice fel de depozit, magazin de vanzare cu amanuntul sau centru de distributie, deasupra si dincolo de alte tipuri de rafturi industriale pe care le puteti vedea in instalatii mai mari.

Cu rafturile din otel si cu rafturile metalice pe care le puteti alege de pe , puteti stoca o varietate mai larga de articole si marfuri deasupra si dincolo de articolele voluminoase, care pot fi depozitate pe rafturi pentru paleti.

In cazul in care va ganditi sa aduceti mai multe rafturi din otel in depozitul dvs. sau in cazul in care sunteti curiosi sa vedeti ce poate face un raft din otel pentru a va ajuta, va prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre avantajele acestora si avantajele noastre preferate ale rafturilor din otel:

Vizibilitatea produsului: in comparatie cu alte solutii de stocare care pot fi mai inalte sau mai aglomerate, rafturile din otel va permit sa stocati marfurile intr-un mod care sa ii ajute pe manipulanti sa le gaseasca mai repede si sa evite alegerile gresite sau numararea gresita.

Folositi rafturi din otel pentru a aranja totul intr-o comanda care sa functioneze cel mai bine pentru depozitul dvs. (dupa SKU, tip articol, dimensiune, etc.) si ajutati-va angajatii sa gaseasca marfurile necesare chiar mai repede decat inainte. Cu cat acestia reusesc sa gaseasca marfa mai repede, cu atat sunt mai eficienti si mai productivi, ceea ce reprezinta cu siguranta un mare avantaj atat pentru ei, cat si pentru dvs.

Depozitare mai sigura pentru articolele delicate: rafturile din otel se numara printre cele mai durabile tipuri de rafturi de depozitare disponibile pe piata la momentul de fata, oferind rezistenta la coroziune si daune atat in ceea ce priveste rafturile in sine, cat si in ceea ce priveste orice bunuri care trebuie depozitate pe ele.

O utilizare obisnuita pentru rafturile din otel este depozitarea marfurilor mai fragile (cum ar fi electronice, piese mici sau bunuri de consum scumpe) care nu ar face fata sa fie pastrate intr-o cutie de depozitare sau pe podea.

Durabilitate: Aceasta durabilitate a rafturilor din otel, se extinde si la rafturile in sine. Depozitele sunt zone destul de active, iar majoritatea rafturilor depozitului vor fi supuse la un grad semnificativ de uzura, inclusiv coliziuni cu stivuitorul, daune care pot fi cauzate de manipulantii de marfa, sau lucruri care vor fi lovite in el in timpul transportului.

Rafturile din otel sunt proiectate cu scopul de a rezista la acest tip de abuz, fara a fi nevoie constanta de reparatie sau inlocuire, cum ati putea vedea pe alte tipuri de rafturi.

Rezistenta la temperatura: in mod similar, rafturile din otel pot rezista la variatii mai mari ale temperaturii, ceea ce le face un candidat primordial pentru conditii de depozitare mai putin decat cele ideale.

In cazul in care depozitul dvs. se ocupa si de fabricarea marfurilor (care poate ridica mult temperatura in anumite zone), rafturile din otel sunt in general capabile sa faca fata fara probleme chiar si la temperaturi mai ridicate, in comparatie cu diferite alte tipuri de rafturi. Rafturile din otel pot functiona la fel de bine si in zonele care pot fi expuse mai des la elemente, cum ar fi de exemplu utilizarea lor chiar in apropierea unui dig care se poate deschide la caldura sau la frigul exteriorului.

Personalizare: In cele din urma, unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii rafturilor din otel este usurinta de personalizare pe care acest tip de rafturi o ofera.

Rafturile din otel pot fi de obicei extinse cu rafturi suplimentare si unitati suplimentare pentru a ajuta la cresterea capacitatii lor de depozitare sau pentru a oferi spatiu suplimentar cu care sa lucreze, permitand rafturilor dvs. sa devina si mai versatile si mai utile decat au fost atunci cand le-ati obtinut.

Asadar, dupa cum se poate vedea, rafturile din otel sunt deosebit de eficiente atunci cand sunt utilizate intr-un depozit de exemplu. Aceste rafturi pot fi utilizate insa si in diferite medii de afaceri.

Intr-o vulcanizare sau intr-un magazin care comercializeaza anvelope pot fi utilizate de-asemenea rafturi din otel, insa acestea sunt rafturi speciale pentru depozitarea anvelopelor.

Rafturile din otel pot fi utilizate si in service-urile auto, sau chiar si in atelierele de tamplarie, insa exista si oameni care folosesc rafturi din otel chiar si in propriile gospodarii. Este firesc ca aceste rafturi sa fie la mare cautare, dat fiind faptul ca dupa cum se poate vedea si in acest articol, ele ofera o serie importanta de beneficii pentru utilizatori.

0 Shares
You May Also Like