Care sunt avantajele telefoanelor Samsung?

Care sunt avantajele telefoanelor Samsung?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca ne place sa recunoastem sau nu acest lucru, am devenit dependenti de telefoanele mobile inteligente. Pare o afirmatie foarte dura? Cu siguranta nu este, dat fiind faptul ca folosim telefoanele acasa, la servici, in mijloacele de transport in comun.

Unii oameni nu isi lasa telefonul deoparte nici cand merg la cumparaturi sau cand merg la toaleta. In aceste conditii, afirmatia ca depindem de smartphone-uri este cat se poate de reala.

Acesta este motivul pentru care, utilizatorii isi vor indrepta atentia mereu spre cele mai recent lansate dispozitive de pe piata, in mod special spre modele iPhone sau spre cele mai noi telefoane mobile Samsung.

Cel mai renumit brand de pe piata de telefoane mobile este fara doar si poate Samsung, iar din acest motiv, in randurile care urmeaza, va prezentam cateva dintre motivele intemeiate datorita carora, foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai noi telefoane Samsung.

Cititi pana la final, iar apoi cu siguranta, veti stii ca atunci cand aveti de gand sa renuntati la vechiul smartphone, urmatorul dvs. dispozitiv va fi un model Samsung. Iata asadar despre ce este vorba, si care sunt cele mai importante avantaje ale smartphone-urilor acestui brand!

  1. Un afisaj mai bun, nu este un secret ca Samsung dezvolta de foarte mult timp display-ul retinei Apple si din aceasta experienta au construit un blank mult mai bun, care ii confera o imagine mai crocanta si o rezolutie si o densitate de pixeli mai buna ca niciodata. Acesta este punct la care Apple nu va reusi niciodata sa ia fata celor de la Samsung.
  2. Un sistem de plata mai bun, spre deosebire de plata standard Android si Apple pay, care se bazeaza pe NFC, Samsung pay foloseste o abordare hardware diferita cu un emitator cu rezonanta magnetica, astfel se preface efectiv ca fiind un card magnetic fizic si poate fi transferat oriunde pe sistemele de plata care nu accepta nici NFC, cum ar fi Walmart si Kroger.
  3. O mai buna securitate, dat fiind faptul ca Samsung foloseste infrastructura Knox. Knox este o unitate de stocare hardware separata, operata de o tehnologie dedicata de sandboxing software, care este incredibil de eficienta pentru business si cryptocurrency. O multime de smartphone-uri sunt cu mult in urma in ceea ce priveste acest lucru.
  4. Durata de viata a bateriei si incarcare mai buna a bateriei, este un alt avantaj major al dispozitivelor Samsung. Multumita diversitatii brevetelor chineze Samsung nu numai ca accepta incarcarea qi, ci accepta si o capacitate de incarcare ultra rapida, care va poate incarca telefonul in sub 10 minute pana la 80%. De precizat este faptul ca aceasta tehnologie a fost adaptata de un alte branduri cum ar fi de exemplu Oppo, si Huawei.
  5. Telefoanele Samsung au o mai putina greutate. Probabil ati crede ca telefoanele Samsung fabricate din plastic reprezinta o scadere ieftina a calitatii, dar nu este adevarat. Folosirea materialelor plastice de inalta calitate, cum ar fi policarbonatul, permite reducerea semnificativa a greutatii, cel mai mare telefon Samsung semnificativ cantareste mai putin decat un model de baza pentru iPhone 11.
  6. Un sunet mai bun! Samsung foloseste Dolby pentru a egala sistemul de sunet in loc sa construiasca ceva; astfel ca telefoanele Samsung contin astazi o experienta stereo folosind atat difuzorul de jos, cat si castile de sus.
  7. Varietatea de modele a telefoanelor Samsung reprezinta un alt motiv datorita caruia este indicat sa va indreptati atentia spre dispozitivele brandului. Apple de exemplu produce doar dispozitive foarte scumpe, si de ultima generatie. Samsung in schimb, scoate pe piata telefoane pentru toate buzunarele, iar acesta este inca unul din motivele pentru care, utilizatorii indragesc mai mult acest brand.
0 Shares
You May Also Like