Cand poti opta pentru lifting facial?

Cand poti opta pentru lifting facial?

0 Shares
0
0
0

Liftingul facial este o interventie chirurgicala ideala pentru indepartarea excesului de piele, si pentru intinderea tesuturilor subcutante ale fetei, obrajilor sau a gatului.

In urma unei interventii de lifting facial, se poate ameliora perfect aspectul liniei mandibulare, se ridica obrajii cazuti, dar se si intinde pielea de la nivelul gatului care deja este incretita.

Interventia de lifting chirurgical, poate sa fie asociata cu liftingul frontal sau cu blefaroplastia, pentru ca in intregime, chipul sa arate mult mai tanar. Pentru ameliorarea texturii pielii, pentru indepartarea ridurilor si pentru cresterea tonusului pielii, trebuie luat in calcul si folosirea unor alte procedure precum injectii cu toxina botulinica, dermabraziune, peelingul chimic sau laser resurfacing.

Discutand insa doar despre liftingul facial, trebuie mentionat faptul ca tehnica chirurgicala abordata este diferita de la un caz la altul, in functie de pacient si de nevoile acestuia, insa ea va fi discutata cu chirurgul estetician in cadrul unei consultatii.

Referitor la aceasta procedura, trebuie mentionat faptul ca ea este ideala pentru persoanele care au pielea de la nivelul fetei sau de la nivelul gatului cazuta. Deasemenea liftingul facial reprezinta cea mai buna solutie pentru persoanele a caror elasticitate a pielii este relativ bine pastrata.

In cazul persoanelor care au o stare buna de sanatate, insa care isi doresc sa aiba un chip care sa arate mai tanar, sau in cazul persoanelor ce au o structura osoasa faciala care este fin conturata, ori in cazul persoanelor care au avut o greutate constanta in ultimele 6 luni, liftingul facial poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru reintinerirea chipului.

Persoanele care isi doresc o astfel de interventie chirurgicala, vor fi supuse mai intai de toate unei consultatii initiale, acolo unde ele vor discuta despre asteptarile si dorintele pe care le au de la acest tip de interventie cu chirurgul estetician.

Aici este important de precizat faptul ca in cazul persoanelor care sufera de diabet, afectiuni circulatorii, afectiuni cardiace, afectiuni hepatice, afectiuni pulmonare sau in cazul persoanelor care fumeaza, pot aparea diferite complicatii.

Tocmai acesta este motivul pentru care persoanele care isi doresc neaparat o asemenea interventie chirurgicala, trebuie sa discute cu chirurgul estetician despre toate problemele lor de sanatate.

Iarasi este foarte important de mentionat faptul ca aspirina sau medicamentele antiinflamatoare sunt strict interzise cu doua saptamani inainte de operatie, iar renuntatul la fumat este deasemenea cea mai buna idee, daca se doresc cele mai bune rezultate.

Inainte de operatie, nu trebuie consumate lichide, si nu trebuie nici ca pacientii sa manance, nu trebuie nici sa se machieze, si vor trebui sa aiba asupra lor ochelarii de soare pentru ca le vor fi necesari in drum spre casa.

O asemenea interventie chirurgicala dureaza intre 3 si 5 ore. Apoi, pacientii trebuie sa aiba transport si insotire spre casa, dar si pentru 24 – 72 ore dupa interventie, si vor trebui sa aiba medicamentele cumparate dinainte de operatie. Pachetele mici cu gheata pot grabi perioada de recuperare, asa ca ele sunt foarte necesare.

Referitor la durere, aceasta este mmoderata. Privind recuperarea, trebuie mentiona faptul ca pansamentele trebuiesc schimbate odata la doua zile, iar reluarea activitatii va fi posibila dupa cel mult 21 de zile, iar exercitiile fizice dupa doua – trei saptamani.

0 Shares
You May Also Like