Bradul de Craciun: Artificial vs Natural

Bradul de Craciun: Artificial vs Natural

0 Shares
0
0
0

Nimic nu poate intrece imaginea minunata si magia pe care un brad impodobit in mijlocul casei o emana in aceste zile de sarbatoare.

Chiar daca optati pentru un model de brad adevarat, natural, sau   pentru un model de brad artificial, tot misterul, toata fericirea si sentimentele pe care acesta le trezeste vor fi la fel de puternice si de speciale, semnificatia simbolului pe care il reprezinta de fapt bradul, ramanand aceeasi.

Din fericire, astazi exista pe piata la vanzare, atat in magazinele fizice, in cele online cat si in targurile si pietele existente, o gama extrem de variata de forme, culori, marimi si tipuri de brazi de la cei naturali pana la cei artificiali, vanzarile concentrandu-se insa pe modelele celor artificiali.

Acest fapt se datoreaza versatilitatii acestui tip de brazi artificiali de Craciun, care, sunt considerati la momentul actual o investitie inteligenta, fiind  potriviti atat in decorul unui spatiu comercial, al unor birouri  sau magazine, precum si in propriile locuinte, fiind in acelasi timp  reutilizabili mai multi ani la rand.

In ciuda aparentelor, un brad artificial, fiind reutilizabil, poate deveni cu succes  o decoratiune ideala pe tot parcursul anului, nu doar in preajma sarbatorilor de Craciun, asa cum este de asteptat. Un astfel de arbust artificial, poate fi folosit inafara sarbatorilor de iarna drept excelent ornament interior pentru case sau birouri sau drept decoratiune de exterior pe terase, balcoane sau mansarde deschise, fiind o buna optiune pentru a camufla suprafata si de a o feri cu succes de privirile curiosilor.

Lasand la o parte aspectul perfect estetic al brazilor artificiali, acesta ofera si avantajul faptului ca nu necesita o intretinere speciala si ne scuteste de curatenia pe care in mod normal ar trebui sa o facem in urma acelor cazute de la un brad natural. Se recomanda totusi ca inainte de a ii strange si de a ii baga in cutie, sa realizati o curatare pentru a indeparta eventualul praf acumulat, realizata rapid si usor folosind  o carpa moale.

Bineinteles, legandu-ne si de partea ecologica, optarea  pentru un brad artificial va proteja mult mai mult mediul inconjurator, lasand brazii naturali sa creasca si sa formeze din nou padurile de care avem atat de multa nevoie.

Facand un calcul, un brad artificial poate scuti pana la 5 brazi de la taiere, doar prin simplul fapt ca poate fi reutilizat atat de multi ani la rand, lucru cate, automat te face pe tine ca si client sa nu mai ai nevoie 5 ani la rand ca un brad natural sa fie taiat pentru tine.

Datorita modului simplu si compact in care un brad artificial se poate strange si depozita, acesta nu va ocupa mult spatiu pe durata intregului an. Strangerea sau montarea lui realizandu-se usor, ofera intregii familii, pana si celor mici, un prilej de distractie si un motiv de bucurie precum si o sansa de a participa la un ritual atat de frumos precum impodobirea bradului de Craciun.

Bineinteles, intr-un final, decizia va apartine in totalitate, iar asa cum este mentionat si la inceputul articolului, bradul ce Craciun, fie natural sau de plastic, fiind impodobit cu decoratiunile potrivite si  cu o stea  luminoasa in varf, va reusi sa transforme intreaga incapere si sa  isi indeplineasca cu succes rolul de simbol al Craciunului.

Craciun Fericit!

0 Shares
You May Also Like