Brad natural sau brad artificial?

0 Shares
0
0
0

Luna Decembrie este fara doar si poate una speciala, datorita faptului ca in aceasta luna mai intai de toate trebuie sa vina Mos Nicolae cu cadouri pentru cei care au fost cuminti, dupa care urmeaza impodobirea bradului de Craciun, asteptarea lui Mos Craciun, iar apoi Revelionul.

Cel mai asteptat moment al lunii este fara doar si poate acela in care se imbodobeste bradul de Craciun, iar aici trebuie precizat ca exista si brazi naturali care pot fi impodobiti, dar si brazi artificiali.

Brazii naturali sunt destul de scumpi, motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane au inceput sa renunte la ideea de a cumpara astfel de brazi. Este si normal acest lucru in conditiile in care un brand natural va fi aruncat imediat dupa sarbatori.

Brazii naturali lasa mizerie in locul in care sunt impodobiti dat fiind faptul ca se scutura de ace, asa ca acesta este un alt motiv pentru care oamenii incep din ce in ce mai mult, de la an la an sa renunte la achizitionarea acestor brazi.

Unul dintre motivele pentru care inca exista persoane care impodobesc asemenea brazi de Craciun, este acela ca brazii naturali pastreaza traditia foarte veche, si aduc acel miros placut de brad in casa, miros specific Craciunului.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre brazii naturali, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre brazii artificiali. Acestia au un mare avantaj, si anume ca pot sa fie utilizati si in urmatorul an, si peste doi si chiar si peste zece ani.

Daca spuneam mai sus in articol ca brazii naturali se scutura si lasa mizerie in casa, in ceea ce priveste brazii artificiali nu putem spune acelasi lucru. Un brad artificial nici nu se scutura si nici nu lasa mizerie in casa. Deci, acesta este un alt avantaj pe care il are un brad artificial.

Tinand cont de faptul ca se pot folosi mai multi ani la rand, brazii artificiali reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care se afla in cautare de brazi Craciun, pentru ca si daca este mai scump decat un brad natural, unul artificial reprezinta o economie, pentru ca in urmatorii ani nu va mai fi nevoie de alt brad, deci se vor economisi bani.

Despre brazii naturali stim cu totii ca acestia pot fi de diferite specii, iar aici amintim brazii argintii, dar si pe cei din specia molidului. Ei bine, daca brazii naturali sunt de mai multe tipuri, trebuie precizat ca si cei artificiali sunt de mai multe tipuri, astfel ca avem brazi artificiali cu fibra optica, brazi artificiali cu aspect de brad nins, brazi artificiali cu aspect de brazi naturali, etc.

Deci, chiar si cei care isi doresc un brad artificial au la dispozitie mai multe variante pentru a-si alege bradul ideal. Plus de asta, la fel ca si brazii naturali, si brazii artificiali pot avea diferite dimensiuni, asa ca in functie de preferinte, fiecare isi poate alege un brad artificial de mici dimensiuni, sau unul mai mare.

0 Shares
You May Also Like