world-of-warcraft

World Of Warcraft pe PC la doar 49 Lei!

0 Shares
0
0
0

world-of-warcraftUn cadou exceptional de sarbatori . Celebrul World Of Warcraft original cu licenta la doar 49,89 lei. Am zis ca ar fi o veste buna pentru voi!!!

Acest joc este in varianta europeana, cu coperta Alliance. Se poate juca pe serverele europene. Achizitionarea acestui titlu ofera joc gratuit timp de 30 de zile dupa activarea contului. Dupa aceasta perioada se poate continua jocul cu Prepaid Card-uri de 60 de zile disponibile la noi la adresa jocului World of Warcraft 60 days Prepaid card sau prin card de credit. Acest pachet mai contine si un CD Key pentru un prieten, valabil 10 zile.

Al doilea val de jocuri World of Warcraft este disponibil doar in varianta cutiei Alliance si include un “guest pass + CD Key” de 10 zile pentru un prieten.

Au trecut patru ani de la sfarsitul evenimentelor din Warcraft III: Reign of Chaos şi lumea distrusă Azeroth este plină de tensiune. Pe măsură ce rasele obosite de luptă încep să îşi reconstruiască regatele distruse, noi ameninţări, atât vechi cât şi noi, se ridică din nou asupra acestei lumi.

World of Warcraft este o experienţă online role-playing localizată în universul Warcraft. Jucătorii îşi asumă rolul unor eroi Warcraft în timp ce explorează, se aventurează şi cercetează o vastă lume. Fiind “Massively Multiplayer”, World of Warcraft permite miilor de jucători să interacţioneze în cadrul aceleiaşi lumi. Indiferent dacă se aventurează împreună sau luptă unul împotriva altuia în bătălii epice, jucătorii vor forma prietenii, alianţe şi vor concura pentru putere şi glorie.

O echipă care se ocupă numai cu acest lucru va crea un flux continuu de noi aventuri, teritorii de explorat şi monştrii de ucis. Acest conţinut te asigură că jocul nu va fi niciodată acelaşi de la lună la lună şi va continua să ofere noi provocări şi aventuri pentru următorii ani.

Caracteristici ale jocului:
ˇ Aventurează-te împreună cu mii de alţi jucători simultan.
ˇ Crează-ţi şi adaptează-ţi propriul erou din rasele şi clasele unice din universul Warcraft.
ˇ Explorează o lume extinsă, cu mile întregi de păduri, deşerturi, munţi acoperiţi de zăpadă şi alte ţinuturi exotice.
ˇ Vizitează oraşe imense şi pătrunde în zeci de peşteri vaste.
ˇ Bucură-te de sute de ore de joc cu noi expediţii, obiecte şi aventuri în fiecare lună.

Jocul se poate achizitiona la doar 49,89 ron aici : CUMPARA ACUM!


0 Shares
You May Also Like