call_of_duty_modern_warefare_2

Call of Duty: Modern Warfare 2 noi recorduri la vanzari

0 Shares
0
0
0

call_of_duty_modern_warefare_2Call of Duty: Modern Warfare 2 a fost pus in vanzare pe 10 noiembrie, reusind sa doboare recordul de vanzari din prima zi pe piata britanica. Conform ELSPA/GFK, Modern Warfare 2 a fost vandut in prima zi in 1,23 milioane de exemplare, reusind incasari de aproape 47 milioane de lire sterline. Incasarile jocului sunt impresionante, tinand cont ca recordul anterior era detinut de Grand Theft Auto 4 cu incasari de 27 milioane lire si 631.000 de exemplare vandute in prima zi.

Modern Warfare 2 a ajuns si in Romania, avand preturi intre 179 RON (varianta PC) si 245 RON (Xbox 360 si PS3) pe magazine online.

Tot pe 10 noiembrie a fost lansat si Call of Duty Modern Warfare: Mobilized, varianta pentru Nintendo DS a jocului.

Potrivit unor estimări, dintr-un raport intern Activision, Call of Duty: Modern Warfare 2 nu a avut doar o lansare foarte buna, a fost de fapt cea mai reuşită lansare, din istorie, al unui produs de entertainment.

Această afirmaţie este bazată pe cifre de vânzări, reprezentanţii Activision spunând că au reuşit să facă distribuie de suma de 310 milioane de dolari, în doar 24 de ore de la lansare. Nici măcar nu este vorba de o cifră la nivel mondial, fiind contorizate doar America de Nord şi Marea Britanie.

Cele 310 milioane de dolari au fost obţinute din vânzarea a 4,7 milioana de unităţi, un număr impresionant, ţinând cont nu sunt luate în calcul Europa şi Australia şi că suntem în plină criză economică. Call of Duty: Modern Warfare 2 a fost lansat pe PC, Xbox 360 şi PS3.

Modern Warfare 2 este recomandat persoanelor in varsta de peste 18 ani, fiind clasificat 18+ de catre PEGI in Europa pentru Violenta si Limbaj injurios si este acum disponibil pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

Jocul este de asemenea disponibil pentru sistemele XBOX 360 si PlayStation3 in pachetele Modern Warfare 2 Collector’s Edition, incluzand Hardened Edition, ce contine un token pentru a descarca Call of Duty Classic, o carcasa in editie limitata SteelBook si albumul ce contine conceptele grafice ale jocului, “Behind the Lines”, si Prestige Edition, ce include Hardened Edition, o pereche de ochelari cu vedere infrarosu si un suport de colectie pentru depozitarea ochelarilor, numerotat individual si inscriptionat, inspirat de modelul capitanului “Soap” MacTavish’s din joc.

Pentru Nintendo DS este disponibil jocul Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized. Dezvoltat exclusiv de n-Space, titlul DS ofera o poveste unica si un arsenal de elemente portabile.

In plus, fanii Call of Duty: Modern Warfare Reflex Edition au la dispozitie acum si varianta pentru Wii.

Pentru update-uri si mai multe informatii vizitati www.modernwarfare2.com.

 

0 Shares
You May Also Like