Sfaturi utile pentru alegerea unui inel perfect

Sfaturi utile pentru alegerea unui inel perfect

0 Shares
0
0
0

Pentru ca traditia exprimarii afectiunii si aprecierii pentru persoanele dragi s-a schimbat in timp si difera in functie de cultura, inca din 1930 inelul cu diamant este un simbol popular pentru iubire.

Istoria inelelor de logodna cu diamant a inceput in anul 1477 moment in care Maximilian al Austriei a comandat primul inel cu diamante pentru logodnica sa. Acest gest a determinat aparitia unui nou trend pentru nobilimea din acea perioada. Pe masura ce timpul a trecut obiceiul s-a propagat iar inelul cu diamant a devenit foarte popular in doar printre nobili ci si pentru persoanele de rand.

Ulterior, inceput cu secolul XIX victorienii au inceput si ei sa se joace foarte mult cu numeroase amestecuri de pietre sau chiar de diamante, cu metale diferite si cu zmalturi astfel incat sa obtina cele mai interesante inele de logodna. In general, toate aceste inele au forme de flori si se numesc inele de fatada.

Compania De Beers a fost una dintre cele mai mari companii care extrageau diamantele si a lansat in 1947 o campanie care a devenit foarte populara denumita Dimante pentru totdeauna. Cu ajutorul acestei campanii a crescut popularitate ainelelor de logodna cu diamante. In conceptia oamenilor din america durabilitatea unui diamant se poate asocia cu casatoria de lunga durata.

Daca vrei un inel cu diamante, noi iti sugerm sa alegi de exemplu Inel Cluster cu Mai Multe Diamante Dama Aur Alb 18kt cu un Diamant Central Taietura Smarald si Diamante Mici Rotund Briliant pe Margini, un produs special datorita multitudinii de pietre si dimensiunii acestora.

Puritatea si stralucirea diamanetelor au devenit simboluri ale devotamentului barbatilor fara de persoana iubita peste tot in lume. Atunci cand a fost deschisa o noua filiala a companiei, exploatarea diamantelor si utilizarea lor a devenit mult mai usoara decat inainte. Cu ajutorul campaniilor de marketing foarte agresice, De Beers s-a stabilit ca lider pe piata pentru fabricarea si vanzarea diamantelor si mai ales pentru inelele de logodna comercializate.

Femeile uita cle mai des valoarea inelelor de logodna deoarece nu trebuie sa depuna foarte mare effort pentru a le alege. Provocarea aceasta revine barbatilor. Pentru ei un inel de logodna are cea mai mare semnificatie din moment ce au fost depuse mari eforturi pentru a fi gasit inelul perfect.

Un barbat va trebui sa treaca prin numerosi pasi pentru a gasi cel mai frumos inel, de la pregatirea pentru cererea in casatorie si pana la buget, furnizori si la final pana la cumpararea inelului. Sunt mai multe sfaturi utile pentru a face o alegere perfecta.

Oricarei femei ii va face placere sa aiba o bijuterie speciala si care sa o reprezinte si de aceea un inel unic este cea mai buna varianta cu care nu ai cum sa dai gres vreodata. Alege un model pe care nu il vezi la toata lumea sau la prietenele sale si vei obtine cu siguranta elementul surpriza. Inelul oferit drept exemplu este o solutie optima datorita formei sale si elegantei pe care o transmite.

0 Shares
You May Also Like