Sfaturi pentru muzica de nunta

Sfaturi pentru muzica de nunta

0 Shares
0
0
0

Fie ca vreti o trupa cover sau o formatie in toata regula, trebuie sa tratati cu importanta cuvenita nunta dumneavoastra si de aceea va oferim o serie de sfaturi foarte utile.

Decideti cand doriti ca muzica sa fie cantata in ziua nuntii. Iata cateva sugestii:

Inainte de ceremonie – in calitate de oaspete, se aduna toti la locul de desfasurare a ceremoniei.

Ceremonia – pe masura ce mireasa intra in locul de ceremonie, atunci cand mirii se saruta, cand are loc dansul lor special sau cand taie tortul.

Receptia cocktail – atunci cand invitatii ii felicita pe miri, in momentul in care fotografii fac sedintele foto, etc.

In timpul cinei – muzica de fundal ambientala este alegerea perfecta.

In urma discursurilor si formalitatilor, muzica semnaleaza sfarsitul ceremoniei si inceputul sarbatorilor de seara.

La receptia de seara – pe masura ce progreseaza ziua / seara, este traditional sa treci de la muzica ambientala la divertisment de petrecere, fie prin muzica live, fie mai mult cu  un DJ.

Definiti ziua nuntii. Ai o ceremonie religioasa, poate o nunta la biserica? Unele locatii de nunti, in special bisericile, sunt specifice cu privire la ce muzica vor permite la locul lor de intalnire, asa ca verificati mai intai locatia. Sunt si biserici ca cele ortodoxe care nu permit alta muzica decat cea cantata de preoti Este o nunta moderna cu un loc mai putin formal si / sau non-religios, poate intr-un hotel, in strainatate, intr-o plaja sau in birou? Multe nunti moderne au un echilibru de ambele, o ceremonie religioasa urmata de o sarbatoare informala, relaxata. Ok, acum ca v-ati hotarat atunci cand doriti ca muzica sa fie cantata si ce fel de muzica ar fi potrivita, sa mergem mai departe:

Alegeti-va melodiile. Alegerea muzicii zilei nuntii poate parea o sarcina descurajanta. Cum iti exprimi emotiile fara sa o alegi? Cum respectati preferintele muzicale ale 2 sau 3 generatii diferite? Alegerea muzicii acustice poate contribui adesea la depasirea decalajului dintre atmosfera intima si muzica moderna. Popularitatea muzicii acustice a crescut dramatic in ultimii ani cu artisti de pe tot globul si de toate genurile care au gasit frumusete in exprimare prescurtata si au produs ofertele lor intime. Muzica acustica are puterea de a simplifica chiar si cea mai complexa muzica si de a oferi o versiune proaspata, moderna si subevaluata a melodiilor preferate. Muzicienii acustici sunt foarte talentati, nu exista niciun sunet de sustinere mare pentru ei in spatele caruia sa se ascunda! Muzica de nunta acustica aduce o atmosfera relaxata si unica in ziua nuntii tale, fara sa  impresioneze; amintiti-va ca este ZIUA DUMNEAVOASTRA, nu spectacolul pentru muzicieni! Pentru mai mult ajutor in alegerea melodiilor, consultati articolul “Alegerea melodiilor de nunta” pe wikiHow

Nuntile nu sunt niciodata complete, fara ca cineva sa cante cu noii soti si cu oaspetii. Si asta face un cantaret de nunta. Acesti artisti au devenit populari pentru toate nuntile si exista o multime de cantareti de nunti care isi desfasoara activitatea. Acest articol va va ghida cu usurinta in modul de alegere a formatiei de nunta pentru ziua ta cea mare.

 

0 Shares
You May Also Like