Samsung-F8000-armonie-intre-tehnologie-si-maiestrie
Samsung F8000, armonie intre tehnologie si maiestrie

Samsung F8000, armonie intre tehnologie si maiestrie

0 Shares
0
0
0

Samsung-F8000-armonie-intre-tehnologie-si-maiestrieF8000 este ultimul televizor Samsung, pe care casa producatoare coreeana l-a scos pe piata, la inceputul acestui an. Fiind unul dintre reprezentantele de varf din sectorul inovatiilor tehnologice, F8000 a fost conceput cu un design si performante tehnice pe masura renumelui de Smart TV.

Design-ul elegant, ingrijit pana in cel mai mic detaliu si respectand tendinta stilului minimalist, cu linii ferme, bine conturate, este indreptat spre functionalitate. In ciuda diagonalei ce poate ajunge pana la 75 de inch, cel mai nou televizor led ieftin Samsung, cu o grosime medie de 3,5 cm, devine si cel mai lejer ”exemplar” aflat in circulatie, in momentul de fata.

Seria F8000, se pare cea mai comercializata pentru anul in curs, readuce tehnologia LED a predecesoarelor de top din 2012, ES7000 si ES8000, insa intr-o varianta vizibil imbunatatita. Varianta de 55 inch de exemplu, inca de la prima vedere, creeaza impresia de elegant si rafinat. Meritul este al ecranului ultra plat, cu o profunzime de numai 3,5 centimetri si al greutatii mai mult decat lejere, de numai 18 kilograme, avand in vedere diagonala. Un alt aspect ce-l diferentiaza de modelele anterioare, consta in design-ul suportului.

Construit sub forma unui arc, suportul metalic al modelului F8000 a fost astfel proiectat incat sa dea impresia unui display plutitor. Efectul este garantat si intentia casei producatoare chiar functioneaza, intrucat intregul televizor Samsung pare sa pluteasca. Design-ul atractiv, laudat de diversi cunoscatori in domeniu, nu se rezuma la ecranul ultra slim si la suportul cu aspect futuristic.

Modelul F8000 se bucura de multiple caracteristici care-l transforma intr-un ”copil” al tehnologiei atat de ravnit de multi dintre cumparatorii potentiali. Atentia fabricantului nu se opreste la aspectul frontal, astfel ca si partea din spate este la fel de ingrijita.

Trebuie mentionat ca spatele display-ului este dotat cu nici mai mult, nici mai putin decat 13 intrari, dintre care 3 intrari USB, 4 HDMI, scart RGB, LAN Ethernet, precum si un modul pentru conexiunea wi-fi. Modelul F8000 este mai intai de toate un TV LED si in afara de stralucirea si de stabilitatea imaginilor, garanteaza detalii extrem de bine definite. Acest lucru este vizibil indeosebi cand vine vorba despre culoarea obiectelor sau a persoanelor care ”populeaza” suprafata display-ului.

Samsung nu greseste nici in privinta imaginilor in miscare, procesorul quad-core contribuind la obtinerea unor rezultate net superioare fata de modelele precedente. Fiecare imagine ramane fluida, derulandu-se pe ecran fara erori, dungi sau intreruperi de text. Daca tuturor calitatilor incontestabile le mai adaugam si sistemul activ 3D, F8000 are toate sansele sa se mentina pe podiumul celor mai performante televizoare din categoria Smart.

Insa indiferent de segmentul de piata ocupat, mereu se vor gasi persoane care sa critice perfectiunea, la fel ca si tehnologia 3D. Stiut fiind ca imaginile 3D pot obosi ochii, fabricantul s-a gandit sa furnizeze televizorul complet echipat cu o pereche de ochelari 3D, functionali si confortabili. Ochelarii, de altfel, sunt cei care garanteaza protectia totala pentru ochi, precum si posibilitatea de a uzufrui de o tehnologie atat de avansata.

Conceput astfel incat sa raspunda oricarei exigente a cumparatorilor mai pretentiosi, un televizor Samsung F8000 este mai mult decat o realizare a brand-ului coreean, este incununarea succesului ca urmare a anilor de experienta in domeniu.

0 Shares
You May Also Like