Puterea-unei-tornade-Da-cu-pompa-submersibila-tornado-509
Puterea unei tornade? Da, cu pompa submersibila tornado 509!

Puterea unei tornade? Da, cu pompa submersibila tornado 509!

0 Shares
0
0
0

Puterea-unei-tornade-Da-cu-pompa-submersibila-tornado-509Transferul apei din puturi si fantani se realizeaza astazi cu ajutorul pompelor submersibile si a hidrofoarelor, echipamente care trebuie alese astfel incat sa poata raspunde cat mai bine nevoilor utilizatorilor.

Este important ca o pompa submersibila sa respecte o anumita adancime de pompare, sa aiba un anumit debit si sa poata functiona in asa fel incat pomparea apei sa se poata realiza cu succes. O astfel de pompa este pompa submersibila Tornado 509, marca a binecunoscutei firma Aquatechnica.

Pompa submersibila Tornado 509 este o pompa de apa verticala, ce poate fi folosita in ceea ce priveste pomparea apei din puturi sau fantani de 4″ si uneori chiar si mai mult. Ca majoritatea pompelor submersibile de la Aquatechnica, si pompa submersibila Tornado 509 poate fi folosita in regim de hidrofor, insa cu mici ajustari aduse acesteia.

Pentru a functiona in regim de hidrofor, este necesara adaugarea la sistemul de instalare al pompe a unor componente care practic sunt specifice hidroforului, in speta vasul de expansiune, presostatul, manometrul si supapa de sens.

Pompa submersibila Tornado 509 are un panou de comanda inclus, care face mult mai facila utilizarea dispozitivului. Pompa se foloseste pentru alimentarea cu apa a microintreprinderilor, pentru alimentari de uz domestic sau pentru alimentarea sistemelor de irigare folosite in agricultura si horticultura.

Mergand mai departe catre datele tehnice ale produsului, vom constata faptul ca pompa submersibila Tornado 509 are inaltimea maxima de pompare de 59 de metri si un debit de 9 metri cubi pe ora. Puterea pompei de apa este de 1500 W, are un numar maxim de 20 de porniri pe ora, diametrul de refulare este de 1 1/2, iar diametrul pompei este de 98 mm.

Pompa se alimenteaza la 220 V, are un cablu de 30 de metri inclus, insa la cerere exista si optiunea de suplimentare. Tot la cerere mai sunt disponibile si alte accesorii, precum kitul cu cablu de inadire si coarda de sustinere a pompei.

Pompa submersibila Tornado 509 face parte din categoria pompelor submersibile rezistente la nisip, valoarea maxima acceptata in cazul acestui produs fiind de 40 de grame pe metru cub. Rezistenta la nisip a unei pompe submersibile reprezinta un avantaj major, deoarece apa prin structura sa fluida are proprietatea de a transporta anumite particule ce se sedimenteaza ulterior pe suprafetele plane.

In anumite cazuri, pompele submersibile care nu sunt rezistente la nisip, se pot deteriora si astfel pot suferi daune la nivelul functionarii. De aceea o pompa submersibila rezistenta la nisip se va preta foarte bine in astfel de situatii, fiind prevenite in acest fel eventualele blocaje ale pompei, sau alte tipuri de probleme ce ar putea afecta structura pompei submersibile.

O pompa submersibila Tornado 509 nu este doar o pompa eficienta, ci este si una economica deopotriva, avantajele ei rasfrangandu-se asupra investitiei. Pretul accesibil, dar si faptul ca pompa este una durabila si sigura, fac ca acest produs sa fie din ce in ce mai cautat si utilizat.

Pompa submersibila Tornado 509 poate fi gasite pe www.shop-einstal.ro, acolo unde veti gasi dealtfel orice produs din domeniul instalatiilor, la cel mai bun raport calitate-pret.

0 Shares
You May Also Like