Pentru cine este ideala criolipoliza?

Pentru cine este ideala criolipoliza?

0 Shares
0
0
0

Atat in Romania cat si in diferite alte tari din toata lumea, exista femei care se pot mandri cu faptul ca au un corp perfect, iar din acest motiv sunt invidiate de foarte multe alte femei.

Exista insa si o multime de femei care si-ar dori sa aiba un corp perfect si o silueta de vis, insa care din pacate, nu se pot bucura de acest privilegiu.

Femeile care isi doresc sa aiba un corp perfect, ar fi indicat sa mearga constant la sala de sport, pentru ca acolo pot sa faca o multime de exercitii si antrenamente cardio, care sa le ajute in lupta lor de ardere a grasimilor.

Apoi, femeile care isi doresc sa aiba un corp perfect, ar fi indicat deasemenea sa aiba un stil de viata sanatos, dar si sa urmeze un regim alimentar echilibrat, recomandat de regula de catre un doctor nutritionist, insa vor avea nevoie si de cat mai multa miscare.

Cu siguranta toate femeile care vor face sport, si care vor merge la sala frecvent, mai ales daca vor urma si un regim alimentar sanatos, vor reusi sa aiba intr-un final corpul la care au visat mereu.

Din pacate insa exista si femei care pur si simplu nu au timpul liber necesar pentru a merge la sala de sport, si care nici nu mananca tocmai sanatos, asa ca pentru aceste femei trebuiesc gasite alte solutii.

Ei bine, orice femeie care isi doreste sa aiba un corp perfect, poate trece pragul unui centru de infrumusetare cu incredere, iar acolo poate opta de exemplu pentru criolipoliza ieftina, sau pentru un orice alt tip de tratament de remodelare corporala.

In ceea ce priveste criolipoliza, trebuie precizat ca aceasta este de fapt un proces non-invaziv, al carui scop este acela de a lupta cu tesutul adipos si de a-l distruge. Marele avantaj al acestui procedeu de eliminare a grasimii, este acela ca nu are nevoie de nici macar un ac, precum liposuctia chimica sau lipozila chimica.

Deci, tinand cont de faptul ca acest procedeu miraculor nu are nevoie nici macar de un ac, putem spune ca nu este nevoie nici de anestezie locala si nici de anestezie generala.

In ceea ce priveste modul in care criolipoliza actioneaza, este important de precizat faptul ca acest procedeu ingheata efectiv celulele de grasime la nivel local, la o anumita temperatura (in functie de aparatul criptoliza folosit).

Apoi, tratamentul poate avea roade vizibile intr-un timp scurt. Timp de 3 saptamani dureaza procesul de criolipoliza, insa procesul de eliminare al celulelor moarte dureaza mult mai mult (2-3 luni de zile, in functie de cat de multa grasime se elimina).

Un lucru insa este clar, si anume faptul ca acest procedeu este ideal pentru toate femeile care isi doresc sa scada in volum, si sa aiba cat mai multi centimetrii in jurul taliei. Femeile care isi doresc sa scada si in greutate, cu sigurant au posibilitatea de a opta pentru un diferit alt procedeu de remodelare corporala, precum radiofrecventa de exemplu.

 

0 Shares
You May Also Like