Pariurile-pe-curse-de-cai
Pariurile pe curse de cai

Pariurile pe curse de cai

0 Shares
0
0
0

Pariurile-pe-curse-de-caiStatisticile au demonstrat ca peste 6% din populatia Romaniei joaca la pariuri sportive , insa jumatate dintre acesti impatimiti ai acestui gen de jocuri de noroc mizeaza saptamanal , in timp ce restul joaca mai rar .

Pariurile pe curse de cai nu sunt foarte populare in randul pariorilor din tara noastra , pentru ca nu este un sport popular . Insa , in Regatul Unit al Marii Britanii si Irandei de Nord acest sport este unul cu traditie in adevaratul sens al cuvantului . Anul acesta se implinesc 207 ani de la prima cursa de cai ce a avut loc in Marea Britanie .

Printre tarile in care s-a creat o adevarata industrie din pariurile pe curse de cai se numara China , Malaysia , Singapore , India , Mongolia , Japonia , Pakistan , Emiratele
Arabe Unite si Coreea de Sud .

Traditia pariurilor pe cursele de cai este la fel de veche precum istoria cestui minunat sport . Insa , in ultimii zece ani , odata cu aparitia caselor de pariuri si in mediul virtual , acest gen de pariu a inceput sa aiba tot mai multi adepti oferind biletul zilei bonus .

Acum , pariorii au la dispzitie o multime de betting shops unde isi pot plasa mizele , precum si o multime de informatii referitoare la starea de sanatate a fiecarui cal , la profilul jokey-ului dar si cu privire la istoricul curselor .

Pentru a paria cat mai eficient pe cursele de cai pariorul trebuie sa stapaneasca foarte bine urmatorii termini : win , show , the place , trifect sau superfecta .
In acest caz , tipul de pariu ales are un rol decisiv in obtinerea castigului . Este foarte important acest aspect . Pariorul trebuie sa cunoasca foarte bine intelesul fiecarui tip de pariu .

Pariul de tip win este considerat ca fiind cel mai simplu pariu ce poate fi efectuat in cursele de cai . Acesta presupune alegerea unui cal pe care il consideri castigator din start . O decizie pe cat de simpla pe atat de complicata , si asta deoarece trebuie avute in vedere o multime de aspecte precum ziua in care are loc cursa , conditiile meteo , starea de sanatate a calului sau jocheul .

Un alt pariu foarte simplu este pariul the place . Acest pariu presupune ca pariorul sa mizeze pe un anume cal , despre care acesta crede ca va ocupa , la finalul cursei , pozitia cu numarul 1 sau pozitia cu numarul 2 . Sunt foarte des intalnite situatiile in care un cal pierde prima pozitie in ultimele secunde ale cursei . Acest pariu ofera sanse mai mari de castig , insa cotele aferente sunt destul de mici . Oricum , este mai bine sa castigi ceva , o suma cat de mica , decat sa nu castigi nimic .

Pariul de tip show se aseamana foarte mult cu precedentul , in sensul ca , calul ales de catre parior poate sa ocupe , la sfarsitul cursei , pozitia cu numarul 1 sau pozitia cu numarul 2 dar si pozitia cu numarul 3 . Cu alte cuvinte , daca calul pe care se pariaza ocupa oricare dintre cele trei pozitii ale podiumului , pariul este castigat .

Un pariu mult mai avansat este trifecta . Acesta presupune mizarea pe un numar de trei cai , care sa ocupe la sfarsitul cursei , un clasament pe care il alegeti dumneavoastra . Este un gen de pariu utilizat in special in cazul curselor de cai . Aduce castiguri substantiale daca se investesc sume importante de bani , nu in mod constant insa .

Superfecta , ultimul tip de pariu despre care doresc sa va vorbesc , ofera pariorului posibilitatea de a selecta nici mai mult nici mai putin de 4 cai . Se poate miza pe clasamentul de la sfarsitul cursei , de la 1 la 4 .

Alte stiri actuale :

1. Se vad grupele Ligii: Steaua se gandeste deja la turul urmator!
2. ŞOC ÎN SPORT: Atletă româncă, MEDALIATĂ CU AUR, depistată DOPATĂ
3. Operatiunea OCCUPY England! Dupa Chiriches, inca doi internationali pot ajunge in Anglia!
4. Neymar vrea sa distruga echipa care l-a creat! Barcelona – Santos
5. Încep înscrierile la cel mai mare turneu de baschet bucureştean

0 Shares
You May Also Like