ministerul_comunicatiilor

Ministerul Comunicatiilor va lansa, in 23 noiembrie, un nou apel de proiecte IT de 83 milioane lei

0 Shares
0
0
0

ministerul_comunicatiilor

Ministerul Comunicatiilor va lansa, in 23 noiembrie, un nou apel pentru

proiecte din domeniul invatamantului online (e-learning), suma totala alocata ridicandu-se la circa 83 milioane de lei, a anuntat, institutia.

“Scopul principal al acestei operatiuni consta in dezvoltarea sau extinderea unei platforme care sa permita furnizarea de materiale

intr-o ordine secventiala si logica pentru a fi asimilate de cursanti in maniera proprie, fara a constrange, in mod expres, agentii activitatii la coprezenta sau sincronicitate”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Comunicatiilor remis Tehnopol.

Varianta finala a ghidului solicitantului va fi publicata la adresa www.fonduri.mcsi.ro, sectiunea Ghidurile Solicitantului/Apeluri deschise.

“Acesta detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de potentialii beneficiari si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor

, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor”, se precizeaza in comunicat.

Operatiunea 3.2.3 – Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Learning are ca beneficiari autoritatile administratiei publice centrale si locale, parteneriate intre autoritatile publice centrale, precum si asociatii de dezvoltare intercomunitara si universitati publice acreditate.

Marimea maxima a grantului la nivel central este de 15 milioane de lei si cinci milioane de lei la nivel local.

Rata maxima de co-finantare este de 100% pentru ordonatorii de credite finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, bugetul asigurarilor pentru somaj, dupa caz 98% pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili.

Perioada indicativa de inregistrare

a proiectelor este 23 noiembrie 2009-23 ianuarie 2010.

0 Shares
You May Also Like