Esti-fanul-comediilor-Inseamana-ca-trebuie-sa-vezi-Blue-Jasmine

Esti fanul comediilor ? Inseamna ca trebuie sa vezi ‘’ Blue Jasmine ‘’

0 Shares
0
0
0

Esti-fanul-comediilor-Inseamana-ca-trebuie-sa-vezi-Blue-Jasminewww.filmetraduse.net iti pune la dispozitie o biblioteca cinematografica impresionanta . Cele mai noi filme online 2014 ( filme de comedie , actiune , aventura , drama s.m.d ) la cea mai buna calitate a imaginii si sunetului , subtitrate in limba romana , se pot viziona gratuit numai pe acest site . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi .

Daca iubesti comedia , dar si drama , cu siguranta o sa iti placa cea mai noua productie regizata de Woody Allen , si ma refer aici la Blue Jasmine. Din distributie fac parte nume importante din industria cinematografica , nume precum Cate Blanchett , Alec Baldwin sau Peter Sarsgaard .

Cate Blanchett a primit de-a lungul carierei o multime de nominalizari atat la Premiile Oscar cat si la Globurile de Aur, Premiile Bafta sau Premiile de la Venetia . Pana in prezent a castigat :

1. Premiul Oscar in 2005 pentru ‘’ Cea mai buna actrita in rol secundar ‘’ in productia The Aviator .

2. De trei ori Globul de Aur pentru :
• ‘’Cea mai buna actrita‘’ pentru rolul din Blue Jasmine in 2014 .
• ‘’Cea mai buna actrita in rol secundar‘’ pentru rolul interpretat in I’m Not There in 2008 .
• ‘’Cea mai buna actrita’’ pentru rolul din drama ‘’Elizabeth’’ in 1999 .

3. Premiul ‘’Coppa Volpi pentru cea mai buna actrita’’ pentru rolul jucat in ‘’I’m Not There’’ in 2007 .

Comedia Blue Jasmine i-a mai adus actritei doua nominalizari , la Oscar si la Premiile BAFTA , la sectiunea ‘’cea mai buna actrita in rol principal’’ . Blue Jasmine pune in scena povestea lui Jasmine ( interpretata desigur de Cate Blanchett ) o membra de seama a inaltei societati din New York . Dupa ce viata acesteia ia o turnura incredibila , totul in jurul ei se naruie si , de parca nu era de ajuns , mariajul sau cu un afacerist putred de bogat , Hal ( interpretat de Alec Baldwin ) , se incheie , aceasta decide sa se mute la sora sa . Ginger ( interpretata de Sally Hawkins) locuieste intr-un apartament modest in San Francisco .

In momentul in care Jasmine ajunge in San Francisco starea psihica a acesteia era foarte deteriorata iar antidepresivele faceau parte din meniul zilnic . Desi incearca din rasputeri sa pastreze aparentele , aceasta este mult prea afectata emotional , si in plus de asta , incapabila sa isi asigure traiul de zi cu zi . Toata aceasta situatie dramatica pare sa se amelioreze in momentul in care intalneste un tanar diplomat , Dwight ( interpretat de Peter Sarsgaard ) . Acesta se ingragosteste instantaneu de stilul sofisticat si frumusetea lui Jasmine .

Se pare ca aceasta productie nu a fost numai pe placul publicului ci si pe placul criticilor . Lansata in SUA in vara anului trecut , comedia a avut incasari totale de peste 33 milioane de dolari , peste 613 mii de dolari s-au inregistrat numai in primul weekend .

Pe langa nominalizarile si Globul de Aur pe care le-a primit actrita principala , comedia a mai inregistrat o serie de nominalizari , dupa cum urmeaza :

• Nominalizari Premiile BAFTA : ‘’cea mai buna actrita in rol principal’’ – Cate Blanchett ; ‘’ cea mai buna actrita in rol secundar’’ – Sally Hawkins ; ‘’cel mai bun scenariu original’’ – Woody Allen ;
• Nominalizare Globurile de Aur : ‘’cea mai buna actrita in rol secundar’’ – Sally Hawkins ;
• Nominalizari Premiile Oscar : ‘’cea mai buna actrita in rol principal’’ – Cate Blanchett ; ‘’cea mai buna actrita in rol secundar’’ – Sally Hawkins ; ‘’cel mai bun scenariu original’’ – Woody Allen .

Alte stiri actuale :

1. Noi filme pe ecranele româneşti
2. Filmul „RoboCop” revine, după 27 de ani
3. Recomandari cinematografice pentru luna februarie – 4 filme de neratat!
4. Filmul “Nymphomaniac Vol. II” ar putea fi aprobat pentru difuzare la reluarea procedurii CNC

 

0 Shares
You May Also Like