Cum-se-intelege-prin-reeducarea-musculara
Cum se intelege prin reeducarea musculara?

Cum se intelege prin reeducarea musculara?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-intelege-prin-reeducarea-muscularaEste foarte important sa folositi un aparat de electrostimulare musculara care sa va tonifieze muschii. Dar inainte de a da banii pe un aparat de electrostimulare musculara, nu numai ca trebuie sa va stabiliti clar scopul acestei achizitii, dar e indicat sa va informati pe indelete despre ce poate face fiecare tip de dispozitiv.

In lipsa unor argumente clare, se poate sa cumparati ceva de care sa nu aveti nevoie reala si sa ajunga depozitat pe un raft. Persoanele care se grabesc nu vor pierde timp, nici macar citind ghidul electrostimulatorului. Trebuie doar sa stie cateva lucruri importante despre acesta.

Pe langa functia de electrostimulare musculara, acest dispozitiv asigura programe de tratatament. Este echipat cu numerosi electrozi si accesorii, se pot trata doua persoane simultan, iar numarul impresionant de benzi, centuri si cabluri contribuie la utilizarea diversificata. Cele mai laudate functii raman stimularea prin impulsuri electrice, termice si infrarosii.

Setati usor ce are de facut, pentru ca ecranul LCD va sta la dispozitie. Cum puteti alege un electrostimulator bun? Un aparat de masaj cu electrostimulare, pe care il puteti folosi chiar la dumneavoastra acasa, poate constitui o idee foarte avantajoasa, cand va confruntati cu dureri musculare sau il utilizati pentru diferite beneficii cosmetice. In cazul in care doriti sa il achizitionati in diverse scopuri medicale, trebuie consultat inainte un medic.

Pentru ca exista o gama foarte larga de astfel de produse, precum si numerosi producatori, devine foarte important sa cunoastem care sunt cele mai importante aspecte de luat in calcul, atunci cand vreti sa folositi un astfel de electrostimulator.

Scopul acestui electrostimulator are in vedere trei obiective importante: eliberarea durerii si reeducarea muschilor, precum si tonifierea acestora. Pentru a intelege cum se va obtine acest lucru, trebuie sa stiti ca electrostimularea presupune contractarea muschilor prin impulsuri electrice. Spre deosebire de contractiile voluntare, care se produc in mod natural prin semnale emise de creier, cele electrice ajung direct la nervul motor prin acei plasturi lipiti pe zona cu probleme, producandu-se cu rapiditatea si intensitatea pe care le veti seta la dispozitiv.

Muschiul le percepe ca fiind electroinduse, iar procesul se va face in siguranta si cu beneficii mari asupra dumneavoastra, eliminarea durerii se realizeaza prin blocarea transmisiunii semnalelor dureroase la nervi si eliberarea de endorfine. In functie de tipul de terapie necesar, plasturii se pot aseza pe orice zona cu durere a corpului, nu doar pe abdomen sau membre, dar si pe alte locuri cum ar fi talpile, fata, etc. Astfel, prin stimularea electrica nervoasa, se vor transmite impulsuri electrice usoare in fibrele nervoase.

Reeducarea musculara devine foarte importanta in momentul in care muschiul se atrofiaza, dar si in urma unui accident vascular cerebral sau in cazul unor interventii chirurgicale ortopedice. Deoarece muschiul are mare nevoie de contractii pentru a ramane functional, miscarile induse automat vor face asta in locul lui.

Astfel prin aplicarea unui stimul electric asupra acelui loc care sa fie sincronizat cu contractarea muschiului, creierul va fi ajutat sa isi reaminteasca cum sa faca organul sa se miste singur.

0 Shares
You May Also Like