Cum alegeti scoala pentru copiii dvs?

Cum alegeti scoala pentru copiii dvs?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in cazul in care locuiti in capitala Romaniei, si urmeaza sa va inscrieti copiii la scoala, trebuie sa alegeti cea mai buna solutie. De ce? Ei bine, cei mici se vor forma la scoala pentru a deveni oameni de succes, vor invata diferite discipline care le vor fi de mare folos in viata.

Atunci cand trebuie sa alegeti scoala copiilor dvs., trebuie sa tineti cont de cateva detalii deosebit de importante, iar unul dintre acestea este distanta de casa. Cu siguranta doriti ca scoala sa fie cat mai aproape de casa dvs., astfel incat sa ajungeti repede de acasa la scoala pentru a va lasa copiii sa studieze, dupa care plecati la servici.

Acesta este un avantaj si daca mergeti doar intr-o plimbare pana la scoala. Nu veti pierde zeci de minute in trafic, ci veti merge pe jos la scoala, fiind foarte aproape.

Tipul scolii conteaza foarte mult, iar parintii trebuie sa stabileasca daca isi inscriu copiii la o scoala privata sau daca aleg sa ii inscrie la o scoala de stat. La o scoala de stat au acces toti copiii, iar dascalii nu sunt tocmai cei mai buni. De multe ori, acestia nu isi dau interesul pentru ca elevii lor sa invete, si sunt mai permisivi.

Cand vine vorba despre scolile private insa, acolo predau cei mai buni dascali, care cunosc si pun in practica toate cele mai noi si mai moderne metode de predare. Cei mici vor intelege tot ceea ce li se preda, si cu siguranta vor dori sa invete o multime de lucruri noi.

Parintii care isi doresc sa isi inscrie copiii la o scoala privata, vor putea accesa http://www.teddybar.ro, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a invata in cea mai renumita scoala privata din capitala.

Scolile private, au o multime de avantaje in comparatie cu scolile de stat, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre acestea. Dupa ce veti cunoaste aceste avantaje, veti intelege de ce este indicat sa va inscrieti copilul la o scoala privata.

Implicarea parintilor

Scolile private sunt construite in jurul unei comunicari deschise intre parinti si administratie si fac din aceasta o prioritate implicarea parintilor in comunitate.

De la intalniri frecvente de parinti-profesori, evenimente sociale, cum ar fi micul dejun pentru parinti si weekendurile de camping de familie si participarea comisiilor parintilor la initiativele de strangere de fonduri, familiile devin o parte integranta a educatiei copilului. Acest motiv comun ajuta, de asemenea, la consolidarea relatiilor parinte-copil.

Profesori dedicati

Intr-un studiu finalizat de Institutul Fraser in 2007, 91% dintre parintii chestionati au declarat ca dedicarea profesorilor a fost motivul principal pentru alegerea scolii private. Dascalii sunt deopotriva calificati si pasionati de materiile lor, detin adesea diplome avansate in domeniul lor. In cadrul comunitatii scolare stranse, elevii au relatii stranse cu profesorii lor, care actioneaza in mod obisnuit ca modele de rol.

Clase mai mici

Scolile private au sali de clasa mai mici, si cu siguranta intr-o asemenea clasa invata mai putini elevi. Acesta este un foarte mare avantaj, pentru ca de exemplu, atunci cand profesorul preda unui numar de 20 de elevi, acesta le poate explica totul mult mai bine decat cand preda unui numar de 30 de elevi.

Apoi, poate trece pe la fiecare elev in parte pentru a se asigura ca acesta a inteles tot ceea ce i s-a predat in momentele anterioare. Acest lucru este practic imposibil in salile de clasa ale scolilor de stat, acolo unde invata cate 30 de elevi intr-o clasa.

Un mediu sigur

Este cat se poate de evident faptul ca fiecare parinte isi doreste sa isi inscrie copilul la o scoala sigura, unde sa invete foarte bine, dar unde sa fie in siguranta. Scolile private au reputatie pentru mentinerea unor standarde inalte de disciplina si respect. Simtul puternic al comunitatii care se gaseste in scolile private descurajeaza, de asemenea, un comportament periculos.

In plus, in majoritatea scolilor private exista sisteme de monitorizare video, si chiar si agenti de paza, astfel incat totul sa se desfasoare in siguranta, iar persoanele neautorizate sa nu patrunda in curtea scolii.

Resurse ample

La scolile private, veti gasi resurse incredibile pentru a sprijini invatarea elevilor in clasa, in domeniul sportului, in studioul de arta si nu numai. Resursele de calitate si extrascolarele le ofera elevilor posibilitatea de a-si explora pe deplin interesele si talentele.

Asadar, exista atat de multe motive datorita carora, parintii pot alege sa isi inscrie copiii la o scoala privata, in defavoarea unei scoli de stat. Probabil va veti gandi la costuri, si veti considera ca acestea sunt foarte mari.

Gresit! Costurile nu sunt mari raportandu-ne la conditiile in care elevii invata intr-o scoala privata. In plus, si in scolile de stat sunt percepute diferite taxe (fondul scolii, fondul clasei), sau alte costuri, care cu siguranta vor fi destul de mari. In plus, in cazul scolilor private nu mai exista alte taxe.

0 Shares
You May Also Like