Cum a ajuns Larisa Popa pe o lista a femeilor carea au devenit Miss Univers Romania?

0 Shares
0
0
0

Larisa Popa, stim cu totii ca este castigatoarea titlului Miss Univers Romania 2011. Tanara olteanca a reusit sa castige acest titlu, pentru ca mai apoi sa reprezinte Romania la “Miss Universe”, din Sao Paolo.

Pana sa isi treaca numele pe lista Miss Univers Romania, Larisa Popa a concurat si in anul 2010, insa atunci nu a reusit sa castige coroana de miss, datorita emotiilor, sustine ea.

Dupa ce a reusit sa puna mana pe pretioasa coroana de Miss, Larisa s-a pregatit pentru “Miss Universe”, din Sao Paolo, urmarind materiale video ale finalelor internationale din anii trecuti.

Ba chiar mai mult, cea mai frumoasa femeie din Romania din anul 2011, a analizat cu atentie fotografiile castigatoarelor titlului de “Miss Universe”.

In Romania, cel mai greu i s-a parut la interviu, cand contra timp trebuia sa demonstreze ca isi poate controla emotiile, dar si ca are o cultura generala impresionanata si ca detine informatii despre “Miss Universe”.

Era important sa demonstreze ca are un discurs fluent in fata publicului si a camerelor de filmat.

Reusind sa castige titlul de Miss Univers Romania 2011, Larisa Popa a intrat in istoria concursurilor de frumusete atat din tara, cat si din strainatate. Prima competitie Miss Romania s-a desfasurat in anul 1929 si a fost castigata de catre Magda Demetrescu, o tanara bucuresteanca de 17 ani.

Aceasta a participat la concursul international care a avut loc in Galveston, Texas, obtinand locul VI, fiind rasplatita de catre organizatori cu suma 100 de dolari si un ceas bratara.

Erastia Peretz care era o adolescenta blonda si cu ochii verzi, din “Targul Iesilor”, era una dintre cele mai frumoase tinere la acea vreme. La varsta de doar 17 ani, Erastia Peretz, era desemnata sa reprezinte tara noastra la concursul international “Miss Universe”, de la Galverston.

Din cauza unor formalitati cu privire la actele de deplasare, care nu i-au permis sa ajunga la timp in Statele Unite, ea nu a mai participat la concurs.

In anul 1932 s-a pus punct concursului si paradei frumusetilor de la Galverston, din cauza eepiscopului E. Byrne, care a luptat impotriva paradei in costume de baie. Totodata, si criza economica a fost un factor care a dus la intreruperea concursului de frumusete.

Reluandu-se competitia la nivel mondial, dupa 1989, Romania a fost reprezentata de diferite femei la acest concurs, precum Daniela Nane, Angelica Nicoara si Roberta Anastase.

Daniela Nane a reprezentat Romania la Miss Univers la Las Vegas, in 1991. Un an mai tarziu, tara noastra a fost reprezentata de Corina Corduneanu, pentru ca in 1993, Romania sa fie reprezentata de Angelica Nicoara.

Mihaela Ciolacu (1994), Monica Grosu (1995), Roberta Anastase (1996), Diana Maria Urdareanu (1997) si Julia Verdes (1998) au reprezentat Romania in urmatorii ani la cel mai renumit concurs de frumusete.

A urmat apoi mai bine de un deceniu in care tara noastra nu a fost reprezentata la “Miss Universe”, dupa care au participat alte tinere frumoase precum

Bianca Elena Constantin, Miss Univers Romania 2009, si a Oana Paveluc Miss Univers Romania 2010. Larisa Popa, cea mai frumoasa Miss Romania, a participat la “Miss Universe”, din Sao Paolo.

Deci, se vede clar faptul ca Romania a avut mereu femei frumoase, cu care s-a mandrit. Dintre toate acestea insa, Larisa Popa are ceva special, este considerata de catre multi, cea mai frumoasa Miss Romania care ne-a reprezentat tara la un concurs international de frumusete.

0 Shares
You May Also Like