Cele mai des utilizate programe pentru spionarea concurentei pe retelele de socializare

Cele mai des utilizate programe pentru spionarea concurentei pe retelele de socializare

0 Shares
0
0
0

Spionajul pe retelele de socializare, in special pe Facebook este foarte des utilizat in prezent si sunt numeroase persoane care vor sa afle tot ce face concurenta cu detalii, astfel incat sa invete din greselile acestora si sa ia cele mai bune elemente pe care sa le foloseasca in propriul avantaj.

AdSector

 AdSector este un program in trend in prezent datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera. In plus, chiar daca pretul individual este unul mare, puteti accesa AdSector discount, si veti primi AdSector alaturi de alte utilitare pentru SEO si pentru spionaj sau pentru configurarea continutului, link building si promovare de continut.

Cu Adsector puteti filtra dupa interes pentru a intelege intentia anuntului si chiar a continutului paginii de cautare pentru a descoperi platforme de comert electronic si canale de vanzare. Este una dintre cele mai scumpe platforme din aceasta lista, dar toate functiile justifica pe deplin costurile. In mod normal pretul unui astfel de pachet este de  $ 249 / luna, dar daca utilizati linkul de mai sus veti obtine cel mai mic pret posibil.

AdPlexity

AdPlexity  este un instrument pentru marketerul serios care doreste sa priveasca dincolo de cautarea sociala si sa analizeze campaniile concurentelor din toate sursele majore pentru reclame eCommerce, Mobile, Desktop, Native si Push.

Vine cu niste filtre puternice si este un instrument excelent daca doriti sa vedeti ce campanii ruleaza alti afiliati acum. Desi este excelent pentru anunturile sociale, AdPlexity este mai mult un instrument all-in-one pentru mai multe surse de trafic si este bine stabilit ca unul dintre liderii de piata din domeniu.

Puteti analiza campaniile concurentilor, precum si sa gasiti toate celelalte campanii care se deruleaza  de la agentul de publicitate. Este, de asemenea, un economizor de timp excelent, cu multe functii avansate incorporate, cum ar fi posibilitatea de a descarca paginile de destinatie ale concurentilor intr-un singur clic.

AdPlexity eCommerce nu este un instrument de publicitate Facebook Ads in sensul strict al termenului, deoarece se concentreaza doar pe reclame eCommerce pentru Facebook.

Acestea fiind spuse, motivul pentru care l-am inclus aici este ca puteti sa spionati anunturi pentru produse concurente si, de asemenea, sa verificati cele mai importante statistici de implicare a utilizatorilor, cum ar fi like-uri, comentarii, share-uri si link catre pagina de Facebook.

AdPlexity eCommerce va va oferi, de asemenea, posibilitatea de a spiona 100.000+ magazine si 70000+ de produse. Puteti chiar sa verificati modificarile istorice ale preturilor si sa descoperiti APP-urile utilizate de magazine.

Acesta este intr-adevar un instrument indispensabil pentru afiliatii care au nevoie sa ramana in fata concurentei. Este plin de functii si are o baza de date mare de reclame care acopera toate sursele de trafic. Permite afiliatilor sa se specializeze in domeniul lor de expertiza si sa creeze campanii castigatoare in timp record.

Singura problema in acest sens este faptul ca nu vei putea utiliza acest program la fel de bine ca pe AdSector in momentul in care il folosesti pe Facebook si de aceea recomandarea noastra este sa te orientezi spre acesta pentru Facebook si alte retele de socializare.

0 Shares
You May Also Like