Ce trebuie sa stie un fotograf de nunta incepator?

Ce trebuie sa stie un fotograf de nunta incepator?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti fotograf profesionist, vei putea sa faci poze la tot felul de evenimente, cum ar fi o nunta de exemplu, un botez, dar vei putea face si fotografii pentru anumite modele, care au nevoie de sedinte foto periodic.

Si cum nunta este un eveniment foarte important din viata fiecarui om, cu siguranta in momentul in care esti un fotograf nunta cu experienta, nu intampini probleme in realizarea celor mai frumoase si celor mai clare fotografii de nunta.

Un fotograf pentru nunta, cunoaste toate trucurile pentru a face cele mai reusite poze, stie cum sa se pozitioneze, stie cum sa surprinda momentele si sa le importalizeze, asa ca este evident faptul ca va face cele mai frumoase si cele mai lare poze.

Sunt insa si agentii foto care angajeaza fotografi fara o prea mare experienta, care pana in momentul de fata au facut poze doar in cadrul anumitor sedinte foto, iar datorita cererilor mari pe care le au, isi trimit fotografii la nunti.

Un fotograf nunta incepator, cu siguranta va avea o misiune mult mai dificila decat un fotograf nunta profesionist, pentru ca, in primul rand sunt si destul de mari emotiile la primele nunti, iar mai apoi, nu stie toate trucurile, sau nu cunoaste nici un truc despre cum se fac pozele de nunta.

Ei bine, in cazul in care esti un fotograf nunti incepator, trebuie sa cunosti cateva detalii foarte importante pentru a face pozele cele mai clare si cele mai frumoase.

In primul rand, imaginile imortalizate nu vor trebui sa surprinda candoarea momentului, ci vor trebui sa prezinte cele mai clare poze cu cele mai importante persoane de la nunta, incepand de la miri, nasi, socrii mari si socrii mici, fratii mirelui si ai miresei, si asa mai departe.

Tot in momentul in care esti fotograf pentru nunti, si nu ai o foarte mare experienta in acest domeniu, va trebui sa stii faptul ca simetria are un rol foarte important in realizarea acestor poze.

In situatia in care mirii sunt in mijloc, atunci este evident faptul ca ei trebuie sa fie flancati de ambele parti de un numar egal de persoane, iar in partea mirelui trebuie sa fie persoane de sex feminin, iar in partea miresei trebuie sa fie persoane de sex masculin.

Mai mult decat atat, pozele de grup trebuie sa contina neaparat flori ca si decor, puse intr-o vaza, care trebuie sa fie pusa la randul ei pe o masa, pentru a intra in cadru.

Un fotograf pentru nunti, nu va trebui sa surprinda fotografiile in candid, pentru ca acestea nu intereseaza pe nimeni. Persoanele surprinse in fotografie nu trebuie sa fie surprinsi in timpul dansului sau in alte ipostaze neplacute, ci trebuie sa fie atenti la poze, pentru ca acestea sa fie clare.

Mai mult decat atat, un fotograf pentru nunti de succes, cunoaste cateva cadre care au un success garantat, iar tu, odata cu trecerea timpului, vei acumula experienta si vei incepe sa cunosti cadrele care sunt de succes pentru astfel de poze.

0 Shares
You May Also Like