Ce este Advault.io?

Ce este Advault.io?

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care nu stiu, la  Seoaccounts.net se gaseste Advault.io, care este instrument spion excelent, cu interfata usor de utilizat. Explorarea unor noi nise si campanii castigatoare este atat de usoara datorita utilizarii unui astfel de instrument.

Pentru a intelege mai usor cat de util poate fi un astfel de instrument, in cele ce urmeaza veti descoperi o serie importanta de caracteristici ale sale:

 • Interfata usor de utilizat;
 • Coperte 13 retele de anunturi native;
 • Coperti 20 de tari;
 • Cautare anunturi dupa cuvinte cheie, url, linia de etichete, editor;
 • Optiuni de filtrare avansata (retea publicitara, limba, tara, dispozitiv;
 • Durata minima de vizionare, Minimum AdStrength, Minimum publishers, Actiuni minime de pe Facebook, Interval de date si redirectionari / Redirectionari);
 • Optiuni pentru salvarea imaginilor anunturilor si anunturilor;
 • Ofera date complete in reteaua publicitara, vazute pentru prima oara, plasarea pe site, adstrangerea;
 • Identificarea agentii de publicitate direct si a afiliatilor cu usurinta;
 • Detalii de contact a 32177 de agenti de publicitate din baza de date si de numarare! (Disponibil numai pentru conturile de retea);
 • Total credite publicitare in valoare de $ 3350, si totul vine GRATUIT;
 • Exclusiv 9 zile de incercare pentru cititorii;

Asadar, tinand cont de toate aceste caracteristici, este evident faptul ca toti cei care se ocupa de seo ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre un asemenea instrument, iar in continuare vom vedea si cum se poate utiliza Spy Advault.

Ghid pentru utilizarea instrumentului Spy Advault

Tabloul de bord are un panou foarte usor de utilizat. Sa aflam cum sa folosim instrumentul.

Cautarea anunturilor pe Advault: – Puteti cauta anunturi la advault accesand meniul de sus “Anunturi de cautare”. Puteti cauta orice anunt prin cuvinte cheie, url de publicitate, slogan sau editor. De asemenea, puteti filtra anunturile pe baza optiunilor de filtrare, cum ar fi reteaua publicitara, limba, tara, dispozitivul, durata de difuzare a anuntului, durata minima de vizionare, durata minima a anuntului, editorii minime, actiunile minime Facebook, intervalul de date si redirectionarile / non-redirectionarile.

Aici, redirectionarea inseamna companii afiliate (pe masura ce o utilizeaza pentru urmarire) si non-redirectionare sunt, in general, agentii de publicitate directa, al caror scop principal este brandingul si expunerea. Mai jos este o imagine a optiunii “Anunturi de cautare” de pe tabloul de bord al advault.

Advault a fost facut pentru a face foarte usor diferenta intre anuntul unui afiliat si anuntul unui agent publicitar direct. Anunturile care contin o pictograma rotunda verde cu un semn de exclamare alb in interiorul acesteia sunt anunturile unui afiliat, deoarece anuntul contine redirectionari pe pagina de destinatie a acestuia, care este utilizata in principal pentru urmarirea unui plumb sau vanzari.

Cautari salvate: – Advault va ofera posibilitatea de a salva orice cautare care poate fi utilizata pentru o utilizare ulterioara. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe pictograma inimii de langa butonul de cautare “Adaugati aceasta cautare in AdTracker” din SpyLog. Rezultatele va arata, de asemenea, istoricul acestei interogari.

Anunturi favorite: – Utilizatorii pot adauga orice anunt pe listele lor favorite facand clic pe pictograma inima din orice anunt.

LeadFinder: – LeadFinder va ofera detaliile de contact pentru fiecare agent de publicitate din baza de date a advault! Advault aduna in mod automat si manual numele, telefonul si e-mailul pentru toti agentii de publicitate din baza lor de date. In momentul de fata, in baza de date si in contabilitate sunt 32177 de agenti de publicitate! Aceasta functie este disponibila numai pentru contul de retea.

Anunturi: – Din acest meniu, puteti revendica cupoanele GRATUITE de credite pentru anunturi si puteti obtine un credit de 10-100% la primul depozit de timp. Cupoanele nu sunt disponibile pentru conturile de proba, fiind activate doar pentru conturile pro si conturile de retea.

Gasirea campaniilor castigatoare

Gasirea campaniilor castigatoare la advault nu este asa de greu de realizat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va filtrati cautarea. Orice campanie de afiliere care ruleaza mai mult de 10 zile ar trebui sa aiba un potential in ea, altfel agentul de publicitate nu va rula, deoarece ar pierde bani cu-ROI.

Gandurile finale

Advault este un instrument excelent atunci cand vine vorba de a spiona concurentul dvs. pe publicitate nativa. El face toata munca grea de a aduna toate datele pentru tine. Puteti explora o multime de nise noi si puteti gasi o campanie castigatoare in cateva minute

0 Shares
You May Also Like