Ce bijuterii prefera femeile?

Ce bijuterii prefera femeile?

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile sunt accesoriile ideale atat pentru femei cat si pentru barbati, atat pentru a fi purtate in viata de zi cu zi, cat si pentru a fi purtate la ocazii speciale.

De regula, fiecare persoana are acasa o mica sau o mare colectie de bijuterii, pe care le poarta in functie de situatie. Exista de exemplu barbati care au doua – trei ceasuri pe care le poarta la diferite evenimente, si un ceas pentru viata de zi cu zi.

In ceea ce le priveste pe femei, acestea cu siguranta detin mult mai multe bijuterii decat barbatii, pentru ca femeile au dezvoltat o adevarata pasiune pentru bijuterii in ultimul timp.

Exista de exemplu femei care au bijuterii pe care le poarta in viata de zi cu zi, si nu le dau jos nici macar atunci cand merg la dus. Aici discutam de exemplu despre cercei, bratari sau inele.

Exista insa si bijuterii pe care femeile le poarta doar la anumite evenimente speciale, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre acest aspect.

De exemplu, exista situatii in care femeile au mai multe perechi de cercei din aur, iar una sau doua perechi le poarta doar atunci cand participa la un eveniment important, pentru ca respectivii cercei se potrivesc de minune cu coafura pe care ele o au la evenimente.

Exista femei care au acasa mai multe inele, insa nu le poarta pe toate pentru ca fie lucreaza, fie nu le place sa aiba atat de multe accesorii pe degete. In schimb, atunci cand trebuie sa participe la un eveniment, cu siguranta femeile vor purta pe degete cele mai frumoase inele din aur din colectia lor de acasa.

Alte femei au acasa unul sau mai multe coliere din aur, bijuterii pe care deasemenea nu le poarta acasa sau la locul de munca, ci doar la evenimentele importante. Pentru viata de zi cu zi, femeile opteaza in schimb pentru un lantisor elegant din aur care sa aiba un medalion sau o cruciulita din aur.

Alte femei, atunci cand trebuie sa participe la un eveniment important, aleg sa isi indrepte atentia spre bijuterii cu pietre pretioase sau spre bijuterii cu pietre semipretioase, care sunt intr-adevar minunate.

Bratarile sunt deasemenea bijuterii indragite de catre femei. Exista doamne si domnisoare care atunci cand vine vorba despre astfel de accesorii au mai multe bijuterii in colectie, unele fiind purtate doar la evenimente importante.

Se pot gasi atat de multe modele de bratari din aur, de la bratari simple si pana la bratari personalizate, astfel incat femeile sa aiba de unde sa aleaga.

Ei bine, despre bijuterii trebuie insa precizat faptul ca au preturi piperate, asa ca persoanele care isi doresc bijuterii din aur la preturi atractive, pot cauta astfel de accesorii la casele de amanet aur Bucuresti. In astfel de locuri se pot gasi foarte multe bijuterii, care sa aiba preturi accesibile oricarui buzunar.

Persoanele care insa dispun de mai multi bani, isi pot cumpara bijuterii de la magazinele de specialitate din oras, sau de la magazinele online.

 

0 Shares
You May Also Like