Cateva-mituri-despre-optimizarea-seo
Cateva mituri despre optimizarea seo

Cateva mituri despre optimizarea seo

0 Shares
0
0
0

Cateva-mituri-despre-optimizarea-seoInainte de a va prezenta cateva mituri despre seo, va spunem ca in cazul in care aveti nevoie de servicii de optimizare web ati putea intra sa vedeti si oferta de pe optimizare seo Cluj.

Urmarim constant mai multe discutii si articole de pe bloguri foarte serioase despre SEO si marketing online si diverse afirmatii foarte curajoae ale expertilor din social media. Sunt mai multe concluzii. Prima este ca nu se pricep indiferent de cat de experti vor sa para sau ca doar vor sa ii insele pe altii in momentul in care afirma diverse prostii.

Noi am testat absolut totul si stim ce merge si ce nu. Stim ca nu este nimic garantat si ca puteti sa cheltuiti mai multi bani si sa nu aveti delco succes. De asemenea puteti investi foarte mult timp zadarnic pentru ca multe din sfaturile de pe internet sunt doar mituri.

Seo este cel care poate desfinta sau aduce in top o afacere online. Este gresit sunt sute de site-uri cu un SEO bun si trafic mare insa care nu vand mai nimic si nu castiga. Seo va aranteaza raportari la hectar insa daca publicul nu e interesat de ceea ce spuneti, de bannere si de promotii si va iesi repede de pe site.

Pentru seo aveti nevoie de continut foarte bun. Aceasta pare a fi o minciuna din online si o dovada la indemana oricui este ca cel mai bun trafic il au site-urile fara continut si cu articolele copiate sau articolele ce sunt inventate ca si tabloide.

De fapt ideea este asa, aveti nevoie de continutul care se cauta si care sa fie cat mai bine optimizare.

Conteaza linkurile pe care le primiti. Este gresit, puteti sa primiti linkuri de la foarte multe site-uri insa cee mai importante sunt cele care vin din aceleasi domenii in care sunteti si voi si care sunt relevante pe un subiect comun.

PPC este cel mai bun este din nou un mit ce ar trebui eliminat. Oamenii considera PPC ca fiind cel mai bun pentru promovare si aduc o multime de argumente. Cele mai multe clickuri pe reclame sunt date de fapt din greseala pentru ca linurile sunt plasate astfel incat sa va scape un click. A doua parte a clickurilor se fac de catre boti si scripturi sau alte unelte.

Trebuie utilizat remarketing. In cazul in care nu stiti remarketing este acel anunt pe care il gasiti e toate site-urile. Uneori poate sa fie enervant pentru ca aparent nu mai scapati de anumite reclamele .

Daca dati de exemplu click pe un articol SEO ulterior veti descoperi peste tot anunturi si reclame legate de SEO. Acest remarketing nu e util insa este extrem de enervant.

Se spune ca SEO a murit si ca acum social media ar fi noul SEO. Aceasta este o aberatie colosala si vom explica si de ce. Nu a murit SEO pentru ca de pe Google vine mai bine de jumatate din traficul de pe site-uri si uneori chiar si mai mult. Este important ca clientii sa va gaseasca site-ul pe Google.

0 Shares
You May Also Like