Care sunt avantajele usilor de interior din lemn?

0 Shares
0
0
0

Acele usi de interior din lemn stratificat de tei prezinta cateva avantaje in comparatie cu celelalte usi pentru interior: sunt usi usoare, pretabile pentru spatiile cu trafic intens, lemn de esenta medie ca duritate insa usor de finisat, cu un aspect foarte placut, esenta lemnului de tei este foarte placuta ca aspect, dupa finisare se obtin usi moderne si tineresti, durata de folosinta indelungata.

Nimic nu se potriveste cu caldura si frumusetea lemnului natural. Optiunile de design sunt practic nesfarsite – de la stiluri fara de vreme la creatii personalizate.

Sunt disponibile mai multe specii de lemn – pin, stejar, cires, mahon, nuc, brad, arin – alegeti aspectul care se potriveste cu stilul si bugetul tau.

Aceste usi sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, panouri si modele de sticla la preturi competitive. Usilede interior de lemn sunt destinate in special locuintelor de o singura familie,, centrelor de ingrijire medicala, altor utilizari comerciale rezidentiale.

Usile de interior sunt alcatuite din lem masiv startificat, cu grosime de 40 mm, lemnul fiind uscat si avand o umiditate de 8-12%. Tocul este prevazut cu garnitura si pervazuri pe doua parti, reglabile pe fata. Balamalele cu reglaj 3D permit o montare perfecta a usii.

Ce tipuri de usi din lemn exista?

Cu fiecare locuinta moderna se deschid noi dimensiuni in vietile oamenilor care le vor utiliza.

Usile de interior din lemn stratificat au deschidere oscilanta sau glisanta, si care, integrate in peisajul contemporan, contribuie direct sau indirect la confortul si siguranta fiecaruia.

Fiecare usa realizata este unica. Fiecare proiect de amenajare a locuintei reprezinta in sine noi experiente si provocari, spatiul amenajat fiind capabil sa schimbe percepti sau chiar un intreg mod de viata.

Cu o mare varietate de modele de panouri si tipuri de sticla decorativa, vei avea multe optiuni pentru a ti face o usa unica.

Alegeti dintr-un stil cu tot panoul, un panou de sticla sau o insertie oglinda. O alta optiune este un stil de luciu care dispune de lamele pentru a imbunatati fluxul de aer in timp ce ofera intimitate.

Alegeti dintr-o singura usa sau o usa dubla pentru o intrare mai larga si un stil mai dramatic.

Avantaje aduse de usile din lemn pentru interior:

  • Rezistenta indelungata, poti sa le lacuiesti sau le vopsesti dupa bunul plac
  • Aspect frumos in comparatie cu usi de interior din alte materiale
  • O scoti din balamale si o poti slefui si redecora dupa bunul tau plac
  • Excelenta izolare fonica
  • Rezistenta sporita la zgariere, lovire sau alte tipuri de actiuni mecanice – toate acestea datorita particularitatilor materialului din care sunt realizate

Durata de exploatare, sau cu alte cuvinte, rezistenta in timp mult superioara celorlalte. Spre exemplu, o usa din stejar masiv bine intretinuta poate avea o durata de folosinta de peste 100 de ani.

Usile din lemn nu necesita o ingrijire sau atentie deosebita, fiind foarte usor de intretinut. Daca periodic (la cateva luni) sunt sterse cu o emulsie tip Pronto care in componenta sa are si ceara, acestea isi pastreaza acelasi aspect o perioada foarte indelungata de timp.

0 Shares
You May Also Like