Cand-trebuie-sa-evit-sa-urc-la-volan
Cand trebuie sa evit sa urc la volan?

Cand trebuie sa evit sa urc la volan?

0 Shares
0
0
0

Cand-trebuie-sa-evit-sa-urc-la-volanMai ai valabila asigurarea RCA? Daca nu, inseamna ca trebuie sa te grabesti sa-ti cumperi o alta asigurare de acest tip. Si, cum in Romania incercam sa cumparam la preturi cat mai mici, incercam sa cumparam si RCA auto ieftin.

Spre marea bucurie a soferilor, chiar exista firme care incheie RCA auto ieftin si mai mult decat atat, poti face totul online, in cel mult 5 minute. Ai insa mare grija, deoarece nu toate firmele de acest gen sunt serioase. Noi iti recomandam pentru RCA online site-ul www.rcautoieftin.ro. Ai pe site toate detaliile.

Accidentele se pot intampla cu sau fara vina ta. Ca sa te asiguri intr-o oarecare masura de faptul ca nu tu vei provoca un accident, iata cand trebuie sa eviti sa te urci la volan.

Cand esti obosit

Oboseala si condusul nu se impaca absolut deloc. Multe accidente groaznice au loc pe strazile din intreaga lume din cauza faptului ca soferii atipesc la volan. Este nevoie de cateva  secunda de neatentie pentru a te trezi pe contrasens din cauza faptului ca ai atipit. Nu trebuie sa procedezi asa. Daca simti ca esti obosit, nu te porni la drum. Daca te-ai pornit cand erai odihnit si te simti obosit pe drum, gaseste urgent un loc in care poti trage pe dreapta si odihneste-te.

Cand esti beat

Bautura si condusul din nou nu se impaca. Cand esti beat, nu gandesti lucid si nu constientizezi in totalitate faptul ca nu trebuie sa urci la volan. Acestea fiind zise, trebuie sa nu iei masina cu tine cand mergi la baut. Mai bine mergi si intoarce-te cu un taxi sau cu un prieten, decat sa provoci accidente si sa ramai fara permis.

Cand esti nervos

Nu e bine sa conduci cand esti nervos, deoarece devii mai agresiv in trafic, ceea ce nu e deloc indicat. Opreste-te putin, calmeaza-te, dupa care porneste la drum.

Cand vrei sa-ti iei masa din mers

Nu e absolut deloc indicat sa mananci cand esti la volan. Mananca, apoi urca la volan, deoarece locul pe care stai atunci cand conduci nu e locul potrivit pentru atunci cand vrei sa mananci. Statisticile arata ca o multime de oameni mor in accidente rutiere din cauza neatentiei cauzate de servitul mesei la volan.

Cand esti bolnav

Daca ai o problema de sanatate si medicul ti-a recomandat sa nu te urci la volan, nu fa pe-a zmeul urcandu-te. Medicul stie mai bine ce efecte are tratamentul pe care-l urmezi sau boala pe care o ai. Tine cont de indicatiile acestuia.

Condusul nu e o joaca de copii, ci e o activitate care trebuie facuta doar de catre  adultii responsabili, de catre oamenii care sunt sanatosi si capabili sa conduca fara incidente. Din pacate insa, in realitate nu se intampla asa, ci au permis toti cei care isi doresc asta. Asadar, fii prudent si condu doar atunci cand esti sigur pe tine, deoarece nu stii niciodata cu cine te intalnesti in trafic.

0 Shares
You May Also Like