Avantajele-spoturilor-de-tip-led
Avantajele spoturilor de tip led

Avantajele spoturilor de tip led

0 Shares
0
0
0

Avantajele-spoturilor-de-tip-ledDaca vreti sa faceti economie si de asemenea sa aveti si un aspect interesant in casa noi va recomandam spot led aplicat. Pentru cei care nu cunosc avantajele spoturilor led noi recomandam citirea cu atentie a acestui articol si la final va garantam ca veti fi edificati complet si veti intelege si de ce aceste becuri va ajuta foarte mult sa faceti economii.

Vreti sa aveti o lumina sanatoasa si naturala pentru psihicul si ochii vostri? Ei bine noi va prezentam mai jos de ce tehnologia cu led este perfecta pentru a obtine cea mai buna lumina la cel mai mic pret posibil.

Avantajele becurilor cu led sunt urmatoarele: economia la energie electrica, faptul ca nu emit radiatii IR si nici UV, nu contin substante care sunt poluante comparativ cu cele economice care au mercuri si alte materiale nocive, nivelul de luminozitate este inalt si la fel si cel de intensitate, aceste becuri nu atrag insecte, nu emit caldura iar becurile cu led nu au potentialul de a se incalzi nici vara cand daca avem doua becuri cu incandescenta aprinse este posibil sa ne simtim intr-un mare disconfort termic, becurile beneficiaza de o mare stabilitate cromatica, lumina este mai buna si mai apropiata de cea naturala, lumina nu straluceste si nu vibreaza si tocmai de aceea nu este obositoare, durata de viata este foarte lunga depasint 50000 de ore, se aprind si se sting instantaneu si pot lumina la o putere nominala imediat dupa ce au fost aprinse.

Aprinderile realizate in mod repetat nu reduc durata lor de functionare, pentru ca ledurile sunt luminate de electroni intr-un tub semiconductor ele nu se ard si nu devin fierbinti dar nici nu folosesc substante nocive, deci pot sa fie folosite de oricine in deplina siguranta.

In birourile in care becurile ard in jur de 8 ore pe zi consumul becrilor de 75 de W pot depasi 600 de Wati pe zi si in  final 13 kW pe luna daca luam in calcul faptul ca sunt 21 de zile lucratoar. Un bec cu led de 10 W este echivalentul unuia de 80W cu incandescenta insa lumina este de calitate si becul este mai scump iar consumul este de mai bine de 10 ori mai mic.

In cazul consumatorilor casnici se va vedea rapid o diferenta de consum si indiferent ca sunteti un consumator casnic sau o persoana care detine  afacere noi va recomandam sa apelati la aceste becuri si pentru ca lumina produsa este mai sanatoasa dar si pentru faptul ca veti consuma mult mai putina energie electrica.

Randamentul luminos este una din cele mai importante trasaturi ale surselor de lumina iar becurile incandescente pot atinge pana la 14 lumeni pe W pe cand cele cu halogen ajung pana la 20, cele economice pana la 50 iar cele cu led pot ajunge pana la maxim 160 deci diferenta este evidenta.

Becurile led au si eficienta ridicata si produc o lumina mai puternica dar si mai apropiata de ideea de lumina sanatoasa. Lumina generata de aceste becuri este mai eficienta.

0 Shares
You May Also Like