Un clasic, transferat pe telefoane mobile: cum sa descarci muzica? Descarcarea muzicii pe computerul nostru este ceva ce cu totii am stapanit mai mult sau mai putin sa facem pe pc-ul nostru.
In schimb, povestea se schimba atunci cand vine vorba de modul de descarcare a melodiilor cu aplicatii. Pentru a asculta muzica in mod corect, recomandarea noastra este sa cumperi si cele mai bune accesorii telefon.
Imaginindu-ne cum sa avem muzica preferatapetelefonul mobil a devenit una dintre cele mai ravnite informatii. Problema este ca exista nenumarate aplicatii pentru a descarca muzica care in momentul adevarului sunt doar virusi “sub acoperire”.
Prin urmare, raman cu aceste nume.
Una dintre cele mai bune aplicatii este TinyTunes. Cu o biblioteca gigantica de cantece si gratuit, TinyTunes functioneaza simplu si fara virusi. Desigur, functioneaza numai daca aveti o conexiune la internet.
O alta optiune foarte puternica care functioneaza foarte bine este Music Maniac. Aplicatia este revizuita in mod constant si va ofera sa salvati melodiile de pe cardul SD sau mobil (ceea ce este o usurare daca intrati direct pe memorie). Retine ca sunt melodii sub o licenta Creative Commons.
Pentru final, v-am lasat unul specific pentru telefoanele marcii Apple: Media Cloud Free. Cu toate acestea, aceasta aplicatie ofera mult mai multe caracteristici. Acesta poate fi sincronizat cu contul Dropbox sau Google Drive, astfel incat spatiul sa nu mai fie o problema atunci cand ascultati muzica cu telefonul mobil.
Dar punctul care il face sa iasa in evidenta fata de celelalte este ca va permite sa descarcati toata muzica pe care o doriti, astfel incat sa o puteti asculta atunci cand nu aveti o conexiune la Internet.
V-am convins ca aplicatiile mobile ne-au schimbat viata sau nu? Cu siguranta, in timp ce ati citit, va veti fi amintit multe alte exemple de aplicatii care ne-au schimbat rutina.
Cum ne-au schimbat aplicatiile mobile viata si cum continua sa ne influenteze
Cu cativa ani in urma nimeni nu stia ce este o aplicatie, dar astazi exista cei care nu isi concep viata de zi cu zi fara aceste mici programe de calculator. Sa vedem principalele obiceiuri si caracteristici ale utilizatorilor de aplicatii mobile.
In infograficul Americam, se remarca urmatoarele date:
– Un utilizator din Statele Unite are in medie 18 aplicatii pe smartphone-ul sau.
– Cele mai solicitate aplicatii suntjocurile, urmate de aplicatiile meteo si de navigatie.
71% dintre utilizatori folosesc aplicatii mobile atunci cand sunt singuri.
– Unul din doi utilizatori utilizeaza aplicatii atunci cand asteapta pe cinevasau ceva.
– 47% dintre utilizatori folosesc aplicatii la locul de munca.
23% dintre utilizatori folosesc aplicatii mobile in timp ce fac cumparaturi.
Doar unul din opt cetateni americani a platit vreodata pentru a descarca o aplicatie mobila.
Tipuri de aplicatii mobile
In prezent, putem distinge pana la 3 tipuri de aplicatii mobile:
- Aplicatii native: aplicatii dezvoltate pentru un anumit sistem de operare
- Web App: ruleaza printr-un browser (Safari, Google Chrome, Opera, Firefox etc.)
- Aplicatie hibrida: o combinatie a celor doua anterioare, astfel incat acestea sa poata fi utilizate atat pe telefonul mobil, cat si pe computer