Alege accesoriile electronice auto potrivite pentru masina ta!

Alege accesoriile electronice auto potrivite pentru masina ta!

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre accesorii electronice auto, trebuie sa te asiguri ca folosesti device-uri de calitate, pe care le poti alege din magazinul Magline! Astazi o sa vorbim despre un sistem de comunicare hands-free pentru masina ta, un sistem care iti permite cu usurinta sa vorbesti la telefonul mobil, si asta in timp ce conduci. Este vorba despe car-kit.

Cu ajutorul unui astfel de sistem de comunicare, conversatia este redata direct prin difuzoarele masinii tale. Sistemul de tip car-kit este alcatuit dintr-un display cu suport, sau dintr-un dispozitiv cu butoane, la care sunt adaugate o unitate centrala, un microfon precum si cabluri pentru instalare.

Car kit Bluetooth BT118 MP3 Player cu functie modulator FM Wireless si suport de telefon
iti permite sa folosesti telefonul mobil si sa iti pastrezi ambele maini pe volan. In acest fel atentia iti ramane focusata pe a conduce automobilul. Mai trebuie mentionat faptul ca in tara noastra, conform codului rutier din 2011, a folosi telefonul mobil in timpul condusului, fara a detine un dispozitiv de tip hands-free se sanctioneaza cu 2 puncte de penalizare, dar si cu o amenda cu valoarea cuprinsa intre 134 si 201 lei.

Alege accesoriile electronice auto potrivite pentru masina ta!
Un mare avantaj al folosirii acestui sistem e faptul ca iti mentii privirea la drum atunci cand folosesti telefonul mobil, radio-ul sau muzica pe care o asculti in masina se opreste in mod automat in momentul in care efectuezi sau primesti un apel. Efectuarea apelurilor telefonice se realizeaza prin comenzile vocale.

In momentul in care masina isi porneste motorul, car-kit-ul se conecteaza automat la telefonul tau mobil. La prima sa conectare, agenda telefonica se transfera in memoria car-kit-ului, asa ca pe ecran vor fi afisate numele persoanelor apelante. E nevoie doar de simpla atingere pe ecran pentru a realiza cu succes comanda dorita.

Alte avantaje sunt:

  • Sunetul clar la redarea apelurilor telefonice
  • Oprirea automata a radio-ului si folosirea difuzoarelor masinii
  • Sincronizarea automata a doua telefoane (modele cu display) prin modul multipoint.
  • Usurinta in utilizare: ecran tactil, sincronizare automata cu agenda si registru de apeluri al telefonului, citirea de SMS-uri, Speech to Text si Text to Speech, comanda vocala, vizualizarea apelantului, (modele cu display)
  • Scaderea riscului de furt din masina (modele cu ecran detasabil)
  • Compatibilitatea cu majoritatea telefoanelor cu Bluetooth: car-kit-ul nu trebuie neaparat schimbat si el odata cu schimbarea telefonului pentru ca este compatibil si cu telefoanele care apar dupa instalare. Exista optiunea de actualizare a software-ului.
  • Reprezinta o solutie legala de folosire a telefonului mobil.

Daca te-ai convins de avantajul folosirii unui astfel de accesoriu electronic auto pentru masina ta, intra pe site-ul Magline si vezi toata gama disponibila!

0 Shares
You May Also Like