Trasaturile Flat Design-ului

0 Shares
0
0
0

Flat Design-ul este o metoda mai putin cunoscuta in randul posesorilor de site-uri, insa foarte utila pentru agentiile de web design din Timisoara atunci cand vine vorba de calitate.

Pana la urma, cu totii ne dorim un site popular, care sa atraga zilnic sute de vizitatori. Cu toate acestea, este Flat Design-ul o solutie pentru site-ul dumneavoastra? In articolul de astazi veti descoperi principalele lui caracteristici si trasaturi, astfel incat sa vedeti daca acesta se potriveste cu afacerea pe care o aveti la momentul actual.

Interfata simpla

Desi cel mai probabil veti fi tentat in momentul realizarii unui site web de a utiliza cat mai multe culori si efecte, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa apelati la astfel de trucuri pentru a va actualiza site-ul. Ci din contra.

Flat Design-ul este cunoscut tocmai pentru aspectul simplist pe care acesta in ofera unui site, bazandu-se pe puterea cuvantului, deci, pe un continut de calitate pe care il scoate in evidenta cu ajutorul design-ului.

Mai mult, Flat Design-ul ofera site-ului dumneavoastra un aspect mai profesionist, acesta fiind reprezentat de culorile mai neutre, care nu ies foarte mult in evidenta, ci contrasteaza cu restul paginii.

Fara elemente decorative

Asa cum am mentionat si la punctul anterior, Flat Design-ul se axeaza mai mult pe simplitate (insa nu pe banalitate), fiind, potrivit unor site-uri profesioniste, care doresc sa mentina o anumita seriozitate in mediul online. De aceea, daca va doriti multa culoare si elemente care sa atraga foarte mult vizual, din pacate, aceasta tehnica nu este pentru dumneavoastra.

Cu toate acestea, lipsa elementelor decorative si a culorilor stridente are si un avantaj: cresterea vitezei de incarcare a paginilor. Datorita simplitatii site-ului si a lipsei de efecte speciale, publicul va poate descoperi ofertele si serviciile mult mai usor, tocmai datorita unei viteze bune de incarcare a paginilor.

Potrivit pentru bloguri

Dupa cum bine stiti, un blog atrage tocmai datorita continutului, acesta avand cea mai mare importanta pentru buna functionare a unui site. De aceea, in cazul Flat Design-ului, acesta va reusi sa completeze randurile publicate in cadrul blogului dumneavoastra, tocmai datorita culorilor neutre. Astfel, continutul va fi scos in evidenta, publicul devenind din ce in ce mai curios sa va descopere articolele.

In plus, schema de culori este special conceputa pentru nevoile pe care le are site-ul dumneavoastra, astfel ca, in urma alegerii acestei tehnici, sa cresteti calitatea si gradul de profesionalism al acestuia

0 Shares
You May Also Like