Stiati ca OVB Allfinanz Romania va ajuta sa alegeti asigurarea de viata?

Stiati ca OVB Allfinanz Romania va ajuta sa alegeti asigurarea de viata?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca OVB Allfinanz Romania va ajuta sa alegeti asigurarea de viata?Cu siguranta nu toata lumea stie de ce este importanta asigurarea de viata, iar multi dintre cei care s-au informat cu privire la o astfel de polita de asigurare aleg sa ignore realitatea a ceea ce s-ar intampla daca ar muri brusc fara protectia adecvata.

Rezultatele ar putea fi devastatoare pentru membrii familiei care au supravietuit, lasandu-le cu o factura mare pentru cheltuielile finale (cheltuielile asociate inmormantarii respectiv plata sicriului, costurile imbalsamarii si ale serviciilor funerare, etc.) sau chiar mai rau, pierderea locuintei familiei deoarece sotul/sotia sau copiii nu mai pot acoperi ipoteca.

In cazul in care in clipa de fata nu aveti o polita de asigurare de viata platita, cu siguranta nu sunteti singura persoana aflata intr-o astfel de situatie. Potrivit statisticilor in ceea ce priveste la nivel mondial asigurarile de viata, aproximativ 43% din populatie nu detine o polita de asigurare de viata in niciun fel.

Toti cei care nu detin o astfel de polita de asigurare, ar trebui sa ia legatura cu un consultant de la OVB Allfinanz Romania, pentru a se informa cu privire la o astfel de polita, si cu privire la beneficiile de care ar putea avea parte.

In cadrul OVB Romania isi desfasoara activitatea cei mai buni consultanti, care vor aduce la cunostinta oamenilor, toate informatiile utile pentru ca acestia sa nu mai piarda timpul, ci sa incheie chiar acum o polita de asigurare de viata.

Expertii din cadrul acestei companii va vor aduce la cunostinta faptul ca in cazul in care aveti o astfel de polita de asigurare platita, aveti grija de familia dvs. chiar si dupa ce va pierdeti viata, iar acesta este unul dintre numeroasele beneficii pe care o polita de asigurare de acest tip vi le poate oferi.

Numeroasele beneficii ale asigurarii de viata

Toate asigurarile de viata va pot oferi increderea financiara ca familia dvs. va avea stabilitate financiara in absenta dvs. Dar, in general, cu cat aveti mai multe asigurari de viata, cu atat mai multe beneficii le va oferi familiei dvs. atunci cand va fi nevoie.

De exemplu, unii oameni primesc o suma nominala de asigurare de viata – sa spunem 25.000 USD – prin locul lor de munca. Desi, teoretic, asta pare a fi o suma frumoasa de bani, in practica poate fi suficient doar pentru a acoperi cheltuielile de inmormantare si cateva cateva rate ipotecare. Dar, cu o suma de acoperire mai mare, familia dvs. poate obtine mult mai multe beneficii, cum ar fi:

 • Inlocuirea veniturilor pentru anii de salariu pierdut.
 • Posibilitatea de a plati ratele pentru ipoteca.
 • Achitarea altor datorii, cum ar fi imprumuturile auto, credite de nevoi personale sau credite pentru consum.
 • Furnizarea de fonduri pentru educatia universitara a copiilor dvs.
 • Ajutor in ceea ce priveste diferite alte obligatii, cum ar fi ingrijirea parintilor in varsta.

Dincolo de suma acoperita, diferite tipuri de polite pot oferi si alte beneficii:

 • Exista avantaje fiscale ale asigurarilor de viata, deoarece platile pentru beneficiile de deces sunt in general libere de impozite sau se impoziteaza foarte putin; iar unele polite au caracteristici care pot ajuta la transferul de bani catre mostenitorii cu mai putine datorii fiscale.
 • Asigurarile de viata pot fi adesea incluse in alte tipuri de protectie, cum ar fi asigurarea de invaliditate pentru a inlocui o parte din salariu daca nu puteti lucra.
 • Multe polite au prevederi contractuale care ofera beneficii inainte de deces, iar specialistii de la OVB Allfinanz Romania va vor aduce si aceste detalii la cunostinta.

Tipuri de asigurari de viata

Exista doua tipuri de asigurari de viata de baza: pe termen lung si permanent (pentru intreaga viata). Cu o polita de viata pe termen lung, platiti o prima specifica pentru un termen definit (sa zicem 10 ani). O intreaga polita de viata este o asigurare de viata permanenta care dureaza intreaga viata.

Care sunt beneficiile asigurarii de viata pe termen lung?

 • De obicei, costuri mai mici.
 • Mai simplu de inteles – este pur un produs de asigurare.
 • Poate fi convertibil la intreaga viata, dar aflati de la OVB mai multe detalii inainte de a cumpara polita.
 • Daca nu mai aveti nevoie de polita (desi nu va fi niciodata cazul de asa ceva) sau nu va puteti permite, puteti pleca fara a pierde nimic mai mult decat primele deja platite.

Care sunt beneficiile asigurarii de viata intregi?

 • Asigurare de viata permanenta.
 • Contine un element important de economisire cunoscut sub numele de valoare in numerar pe care il puteti lua sau imprumuta.

Pentru a afla mai multe detalii despre politele de asigurare de viata, si pentru a afla care tip de polita vi se potriveste cel mai bine, cu siguranta merita sa luati in considerare contactarea unui consultant expert de la OVB Allfinanz Romania, care va fi la dispozitia dvs., si va va ajuta cu drag.

0 Shares
You May Also Like