Stailer sau scurtatura in lista de saloane – afla cum te poti programa online simplu si rapid

0 Shares
0
0
0

În lumea în care realitatea virtuală este o normalitate, când inteligența artificială este parte din viața noastră, când la o simplă apăsare de buton poți face atât de multe lucruri, simplificând task-urile de zi cu zi, este aproape imposibil să credem că a te programa la un salon este încă pe stil clasic. Să suni, să aștepți, să faci un compromis în ceea ce privește data și ora la care să te programezi nu sună ideal. Poți însă să faci totul mai simplu cu Stailer.

Descoperă Stailer

În cadrul paginii oficiale www.stailer.ro vei găsi toate detaliile de interes. Trebuie subliniat însă că nu este vorba de a te înscrie pentru a experimenta. Aici nu ești asaltat de reclame, nu ai nimic de plătit în plus, nu primești un trial period în care să te bucuri de aceste servicii.

În schimb, este vorba de o platformă ce îți va schimba viziunea despre cum să te bucuri de calea modernă de programări la salon. Chiar și când este vorba doar despre tuns, în cazul unui  bărbat care nu are pretenții prea mari la felul în care se va tunde. Este destul de frustrant să mergi la un salon și să aștepți până când este timp și pentru tine. Sau să mergi fizic de la un salon la altul pentru a insista să îți faci o programare atunci când tu ai nevoie.

Pierzi timp chiar și când cauți online paginile saloanelor. Cum ar fi însă ca în același loc să găsești lista frizeriilor din Bucuresti spre exemplu și tot aici să și poți programa totul? Ei bine așa te ajută Stailer! Acum sunt disponibile saloane din București, Iași, Timișoara, Cluj sau Oradea însă sperăm ca în curând și alte orașe să fie disponibile.

Un cont aici te scutește de timp pierdut

Cel mai probabil odată ce ai încercat Stailer nu vei mai dori să te mai întorci la metodele clasice de programare. Și este evident de ce. Poți crea în doar câteva minute un cont aici prin care să îți gestionezi mai ușor programările și să le repeți oricând ai nevoie. Nu ești limitat din acest punct de vedere, nu ești condiționat de orarul de funcționare al saloanelor, nici măcar de timpul tău. Intră când poți, programează când dorești și bucură-te de timp pentru alte plăceri ale vieții.

Contact: support@stailer.ro

0 Shares
You May Also Like