Cercei de damă la modă în 2021

Cercei de damă la modă în 2021

0 Shares
0
0
0

Cerceii sunt bijuterii care nu numai că îți accentuează frumusețea, ci și un element care va completa cu ușurință imaginea. Cerceii din 2021 sunt atât elemente strălucitoare și atrăgătoare,  cât și detaliului final al imaginii.

Și chiar centrul de la care ar trebui să înceapă o fashionistă să-și creeze un stil la modă. Ce cercei damă sunt la modă în 2021? Coco Chanel a spus odată că „bijuteriile fac din femeie”. Și cum să nu te gândești la cercei în această privință? De asemenea, designerii au decis să pună trendul 2021 sub semnul diversității.

Deși vara încă nu a venit, este timpul să evaluezi cerceii la modă pentru a ști ce vei purta în următoarele câteva luni.

Alegerea cerceilor la modă pentru fiecare anotimp

2021 a devenit un an semnificativ, pentru cerceii diversificați. Judecând după opiniile experților, aceștia vor câștiga un punct de sprijin pe scena mondială ca principal accesoriu modern.

Dacă nu intri în detalii, atunci 2021 va fi cel mai bun moment pentru a purta fie cercei laconici care se amestecă armonios cu imaginea, fie luminoși, remarcabili și atrăgători la maxim. 

Toamna, ai timp să porți tot ce nu poți purta sub glugă iarna. Și anume: cercei încrustați care cad peste umeri, cercei damă alungiți, cercei cu pietre cu o strălucire magică.

Deoarece vremea îți permite să nu te înfășori în eșarfe, pălării și glugă atât de împovărătoare – te poți bucura de frumusețea cerceilor rotunzi atunci când mergi la o întâlnire de afaceri sau într-o vizită.

Iarna, este recomandabil să iei ca bază cerceii de damă laconici cu inserții colorate pentru a aduce detalii luminoase pe fundalul unui pulover plictisitor, a unei jachete sau a unui palton. Nuanțele ușor dezactivate de perle, malachit, chihlimbar și apatit vor face exact asta.

Cerceii lungi sub formă de lanțuri, ace de siguranță, lacăte vor deveni un adevărat must-have pentru tine în primăvară. Acum sunt la modă și sunt foarte relevanți. Se potrivesc uimitor de bine cu un costum la modă și adidași albi. 

În vara anului 2021 este logic să-ți cumperi mai multe modele de cercei cu pietre mari și captivanți totodată. Îi poți combina într-un mod interesant cu rochii, fuste din denim și pantaloni scurți.

Combină luxul cu viața de zi cu zi pentru a-ți crea propriul stil.  Nuanța aurie a evocat întotdeauna asociații cu bogăția și luxul. Prin urmare, dacă ai nevoie de cercei la modă care să se armonizeze cu aproape tot ce ai în garderobă, atunci alege cercei aurii.

Cercei la modă pentru fiecare zi și ocazie

Pentru a nu simți mereu oboseală în urechi din cauza cerceilor uimitori, dar grei – fă o alegere în favoarea cerceilor eleganți, sub formă de picături. Arată frumos, nu agață părul și nu distrag atenția de la sarcina lor. 

Pentru codul vestimentar alege două sau trei perechi de cercei damă în stil geometric. Și dacă dorești ceva îndrăzneț, poartă cercei rotunzi sclipitori în timpul zilei la birou, iar la ora 18:00 ești deja pregătită să petreci seara într-un restaurant la modă.

Pentru o sărbătoare, trebuie să îmbraci o rochia la care să asortezi cercei care întruchipează eleganța și prestigiul.

0 Shares
You May Also Like