Spa acasă - elementele de care ai nevoie pentru a te bucura de relaxare în confortul casei tale

Spa acasă – elementele de care ai nevoie pentru a te bucura de relaxare în confortul casei tale

0 Shares
0
0
0

Poate că ți-ai dori un masaj terapeutic sau o saună la sfârșitul unei zile obositoare, dar nu ai timp sau bani să mergi la un spa. Știi ce este însă la îndemână? Crearea unei experiențe tip spa în propria casă. Chiar și atunci când nu ai mult spațiu sau un buget generos, îți poți face propriul spa acasă!

Iată câteva elemente de care ai nevoie pentru a te bucura de relaxare în confortul casei tale:

Viața modernă aduce cu sine multe situații stresante, fie la locul de muncă sau pe plan personal. De aceea, o primă nevoie a oamenilor este de a-și asigura o perioadă de relaxare în fiecare zi. Și ce poate fi mai relaxant decât un spa în confortul propriei locuințe? Având la îndemână câteva obiecte și accesorii, vei putea crea exact starea de liniște și relaxare pe care o căutai.

  1. Umidificator cu uleiuri esențiale

Achiziționarea unui umidificator cu uleiuri esențiale poate fi soluția perfectă pentru a crea o mică experiență de spa acasă. Aceste aparate sunt utile nu numai pentru umidificarea aerului, ci și pentru aromaterapie. Este suficient să adaugi câteva picături de ulei esențial în apă și să-l pui în funcțiune. Poți alege dintr-o gamă largă de arome, în funcție de preferințele tale, ca de exemplu, o combinație de lămâie și eucalipt sau lavandă și mentă. Un astfel de umidificator, cum este și acest mini umidificator Premium WAMA Difuser gri de la Dexo.ro, va aduce un miros plăcut în încăpere, iar tu te vei bucura de efectele terapeutice ale aromaterapiei.

  1. Scrub de corp

Recunoaștem că un scrub de corp poate fi o adiție prețioasă în experiența ta de spa acasă. Scrub-ul de corp este un produs de curățare care îndepărtează celulele moarte și îți lasă pielea catifelată și hidratată. Poți alege un produs deja făcut sau poți face propriul scrub folosind ingrediente precum zahăr brun, ulei de măsline și ulei esențial de lavandă. Masează delicat pielea, după care clătește cu apă caldă și vei vedea cum pielea ta va începe să strălucească.

  1. Lumânări parfumate

Oferă-ți senzația unei atmosfere relaxante prin aprinderea câtorva lumânări parfumate. Poți alege culori și parfumuri diferite, de la vanilie, până la scorțișoară și lavandă. Acestea ajută la crearea unei atmosfere calde și relaxante. Poți să le aranjezi în diferite locuri din cameră sau într-un singur colț. Lumânările vor adăuga o notă romantică și relaxantă spațiului tău personal de spa.

  1. Muzică de meditație

Nimic nu poate ajuta la relaxare mai mult decât muzica de meditație. Alege un playlist de muzică instrumentală sau de relaxare care să se potrivească cu starea de spirit pe care o dorești. Ascultând muzică de meditație în timpul ritualului tău de relaxare, îți vei liniști mintea și vei simți cum corpul tău începe să se relaxeze.

Crearea propriului spa acasă poate fi o modalitate excelentă de a te relaxa și de a te destinde după o zi lungă. Cu doar câteva elemente, te poți bucura de efectele terapeutice ale aromaterapiei, de exfolianții corporali, de lumânările parfumate și de muzica de meditație. Toate aceste elemente creează o atmosferă care este în același timp liniștitoare și relaxantă. Nu trebuie să dedici mult spațiu pentru a aduce această experiență în casa ta – este nevoie doar de puțină imaginație! Așadar, de ce să nu profiți astăzi de această oportunitate și să începi să construiești propria oază personală de relaxare? 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like