Petrecere pentru copii idei si decoratiuni

Petrecere pentru copii: idei si decoratiuni

0 Shares
0
0
0

Sfaturi practice pentru o mai buna organizare a unei petreceri pentru copii, pornind de la: gadgeturi si decoratiuni

Doresti sa nu mai lipsesti de la ziua de nastere a copilului sau a nepotului tau si singura ta dorinta este sa organizezi o super petrecere tematica cu toti prietenii sai pentru acest lucru? Stiti, ziua de nastere a oricarui copil este cea mai frumoasa ocazie de a se distra; insa pentru parinti, pe de alta parte, teama de a nu-si surprinde copilul intr-un mod negativ poate fi o cauza de stres. Din aceste motiv, in acest scurt ghid, toate aspectele practice vor fi analizate pentru a planifica o petrecere mare, fara cosmarul ca ati uitat ceva, pornind de la gadgeturile pentru petrecerea copiilor si decoratiunile pentru amenajarea salii in care se va desfasura petrecerea.

Cum sa organizezi o petrecere tematica pentru copii

Indiferent daca este ziua de nastere a unui copil de 3 sau 10 ani, fiecare ocazie speciala trebuie sarbatorita in cel mai bun mod.

Deci, de ce sa nu alegem o petrecere tematica? Oricat de mult ar parea o misiune imposibila sa organizam o petrecere tematica pentru un copil nu este atat de dificil, atata timp cat stii cateva mici secrete pentru a nu participa la organizarea unei petreceri plictisitoare si prea serioase.

Sa incepem cu cea mai frecventa intrebare: cum sa organizam o petrecere tematica pentru copiii mici? Schematic, ar putea fi conceputa o planificare care include trei zone macro:

  • hrana,
  • locatia si animatia,
  • gadget-uri si cadouri de sfarsit de petrecere pentru copii.

Desi cei mici de la petreceri nu mananca atat de mult, este important sa gasiti feluri de mancare usor de mancat si care, mai presus de toate, sunt pe placul lor. Asa ca renuntati la idea de mancare speciala, ganditi-va la: sandvisuri, pizza, chipsuri, popcorn, cupcakes, biscuiti, bomboane si inevitabilul tort tematic.

Nu uitati sa cumparati pahare, batiste si farfurioare, toate asortate! Prin urmare, inainte de a rezerva tortul si orice altceva, este important sa investigati preferintele copilului si sa nu o faceti singur!

Locatia este foarte importanta, deoarece o camera mare va va permite sa organizati jocuri tematice si sa distantati mai bine partea de jocuri de cea configurata pentru taierea tortului. In realitate, nu este obligatoriu ca locul sa fie foarte mare, in acest caz este suficient sa se organizeze mai bine spatiile si sa se reduca lungimea mesei in care va fi plasata mancarea.

Animatia este fundamentala: muzica, clovnii, bulele de sapun si magicienii, vor fi sufletul petrecerii! Alegerea depinde de numarul de invitati, de varsta copilului si, desigur, de ceea ce isi doreste: nu toata lumea iubeste saniile de mana, asa ca, inainte de a alege, evalueaza bine ce si-ar dori copilul tau sa faca in timpul petrecerii si apoi alege animatia potrivita!

Nu este o petrecere aniversara fara gadgeturi pentru copii dupa petrecere. In ceea ce priveste o nunta, botez, prima impartasanie si confirmare, unde la sfarsitul ceremoniei exista obiceiul de a oferi oaspetilor un cadou. Chiar si pentru petrecerile de ziua copiilor este bine sa aducem un omagiu micutilor oaspeti cu niste cadouri pentru copii de pe Jubi!

Organizati-va pe o masa mica, de preferinta departe de haosul festivitatilor, cadourile care urmeaza sa fie livrate oaspetilor la sfarsitul zilei: micile cadouri pentru a le multumi pentru ca au contribuit la a face ziua copilului atat de magica.

Dupa cum s-a demonstrat mai sus, solutiile pentru a organiza rapid o super petrecere pentru copilul dumneavoastra nu este atat de dificila pe cat ati crede, trebuie doar sa urmati aceste sfaturi practice si succesul va fi asigurat!

0 Shares
You May Also Like