Epson-Home-Cinema-2040-si-2045
Epson Home Cinema 2040 si 2045

Epson Home Cinema 2040 si 2045

0 Shares
0
0
0

Epson-Home-Cinema-2040-si-2045Aceste 2 video proiectoare de top de la Epson, au preturi de lista de 799 si respectiv 849 de dolari.

Acestea sunt identice (inclusiv din punct de vedere al performantei), diferind pretul, datorita unui feature despre care vom discuta in randurile de mai jos. Vrei proiector LED de la cei mai buni producatori? Intra pe lanterne.ro!

Majoritatea persoanelor, vor considera modelul de 799$, ca fiind alegerea potrivita pentru necesitatile lor. Acestea sunt 2 video proiectoare din categoria home entertainment si sunt foarte luminoase, cu o capacitate de peste 2000 de lumeni (la luminozitate maxima).

Asta inseamna ca nu sunt limitate la folosirea doar in camere special amenajate si complet intunecate, le puteti folosi foarte bine si intr-un living room destul de spatios. De asemenea, ambele proiectoare au speakere (sunet) inclus, fiind foarte usor de mutat dintr-o camera in alta sau de luat intr-o calatorie.

Calitatea sunetului din boxele de 10w este una destul de buna, respectabila am putea spune, dar va recomandam sa folositi un sistem surround adecvat, pentru o calitate mai buna a sunetului si un volum corespunzator.

De fapt, noi recomandam un sistem de sunet separat pentru orice video proiector, daca vreti intr-adevar o calitate a vizionarii si a auditiei, peste medie.

Epson, in cazul in care nu sunteti deja familiari cu acest lucru, nu este o firma cunoscuta numai pentru imprimantele sale. De fapt, ei sunt o firma de top, daca vorbim despre video proiectoare.

Domina piata, avand peste 40% din market-share numai in Statele Unite, desi competitia este una acerba, cu peste 50 de firme competitoare in acest domeniu. Cei de la Epson ofera cea mai larga gama de video proiectoare pentru home use(pentru acasa), iar modelul lor HC2040 de tip entry level Full HD, este unul foarte apreciat de catre consumatori, fiind unul dintre cele mai populare proiectoare din toata linia Epson.

Daca analizam performanta si imaginile de calitate, putem spune ca asta nu este o surpriza.

Home Cinema 2045 a castigat premiul pentru cel mai bun produs din clasa sa, pentru produsele cu un pret sub 1000$, in aceasta vara. Are optiuni bogate: suporta 3D, inclusiv Blu-Ray 3D si are o luminozitate excelenta.

De asemenea, este prezent suportul pentru MHL, are HDMI port, asa ca poti introduce foarte simplu un stick cu continut media, continut ce va putea fi redat cu ajutorul proiectorului, la o calitatate foarte buna. Poti face de asemenea stream de pe Netflix sau alte canale, fara a fi nevoie sa introduci un cablu de antena sau un dvd.

Exista un zoom manual pentru lentile, precum si o corectie satisfacatoare a culorilor si a luminozitatii. Cea mai buna caracteristica a acestor 2 proiectoare, este in primul rand capacitatea excelenta de reproducere si afisare a culorilor.

Acestea sunt vii si stralucitoare si nu isi pierd din detalii nici dupa ore intregi de proiectie. De fapt, sunt foarte putine proiectoare in acest moment, din aceeasi categorie de pret, care se pot macar apropia de aceste doua modele de la Epson.

Daca ne intrebati pe noi, acestea sunt proiectoarele entry level, pe care vi le recomandam cu placere.

0 Shares
You May Also Like