Descoperă când este momentul să porți dresuri și ciorapi cu modele și cum să o faci!

Descoperă când este momentul să porți dresuri și ciorapi cu modele și cum să o faci!

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre femei are cel puțin câteva perechi de dresuri și ciorapi în șifonier. Ce fel? Probabil câteva perechi negre și de culoarea pielii sau dresuri de purtat sub pantaloni iarna. Așa este?

Dresurile și ciorapii aparțin elementelor subestimate ale garderobei pentru femei – de obicei servesc drept corectoare pentru picioare – se presupune că își unifică și întunecă culoarea pentru a părea mai bine conturate. 

Purtate iarna cu o rochie sau o fustă, acționează ca niște pantaloni subțiri, concepuți pentru a te proteja de frig. De obicei, dresurile nu primesc nici măcar numele de accesorii și sunt tratați puțin neglijent, regăsindu-se în rolul unui fundal pentru o rochie sau pantofi.

Dresurile și ciorapii cu modele, de exemplu, florale, arată grozav. Ele prelungesc optic picioarele și adaugă un pic de sex appeal. Femeile cărora le plac dresurile cu modele pot opta pentru unele cu cusătură longitudinală care se desfășoară pe toată lungimea piciorului. Astfel de colanți sunt extrem de feminini și arată minunat atunci când sunt combinați cu tocuri înalte.

Deci, cum să porți aceste modele care contrazic percepția comună a acestei piese de garderobă pentru femei? Cum se poartă și cum se combină aceste dresuri și ciorapi pentru femei cu modele de la Șosetăria.ro?

Cum se poartă aceste dresuri și colanți cu modele?

Dresurile și colanții cu modele reprezintă o piesă tinerească, ușor nebună. Datorită lor, îți poți schimba instantaneu look-ul, adăugând caracter oricărei ținute. Doar o pereche de astfel de dresuri originale îți vor permite să creezi mai multe ținute noi, aducând un pic de prospețime și spontaneitate în garderoba ta.

Reguli pentru purtarea colanților cu model

Iată câteva reguli pentru purtarea colanților cu modele, a căror utilizare te va ajuta să obții efectul dorit:

  • respectă regula – cu cât modelul de pe ciorapi este mai bogat, cu atât restul hainelor sunt mai simple și mai modeste;
  • combină culorile în funcție de ținută – culoarea dominantă pe ciorap se referă la culoarea de pe haine;
  • dresurile cu modele verticale alungesc și subțiază picioarele, cele orizontale – funcționează invers;
  • combină ciorapii cu modele geometrice mari cu țesături uniforme de rochii sau fuste;
  • poartă tocuri înalte cu dresurile cu model, îți vor face picioarele mai subțiri;
  • pentru ținutele de birou, alege modele destul de clasice, precum dantela vintage;
  • mai degrabă, nu combina ciorapii cu papuci sau sandale deschise – nu arată estetic și nu este foarte practic;
  • poți opta pentru modele populare, precum: ​​buline, benzi desenate, imprimeu leopard, modele florale și geometrice;
  • poartă îndrăzneț aceste dresuri, jucându-te cu forme și culori!

Când să nu porți dresuri cu modele?

La final, merită explicat când nu trebuie să porți dresuri și ciorapi pentru femei cu modele. Este recomandat să renunți la ele în timpul tuturor evenimentelor și întâlnirilor oficiale. Există situații în care nu este cazul ca picioarele tale să atragă atenția asupra lor. 

Modelele și imprimeurile clare și culorile puternice pe ciorapi nu sunt potrivite, de asemenea, în timpul serbărilor importante.

0 Shares
You May Also Like