Principalele beneficii pentru sanatate ale saltelelor medicinale

Principalele beneficii pentru sanatate ale saltelelor medicinale

0 Shares
0
0
0

Ce este o saltea medicinala ?

Asa cum sugereaza si numele, o saltea medicinala de pat este un asternut ferm, care este realizat cu o suprafata canelata pentru a oferi o amortizare suplimentara suficienta pentru a va sustine articulatiile, oasele si muschii durerosi.

Aceste saltele sunt de obicei proiectate cu arcuri si spuma speciala care le fac suficient de ferme pentru a rezista la indoiri inutile atunci cand se aplica presiune.

Cum functioneaza aceste saltele?

Saltelele medicinale de pat se afla undeva intre spuma de memorie si saltelele din latex. Pe de o parte, ele se conformeaza formei corpului tau cand dormi si pe de alta parte; sunt mai ferme, oferind astfel un sprijin imens corpului tau.

Cand dormiti pe o saltea normala cu spuma cu memorie, este posibil ca corpul dvs. sa se scufunde / sa se curbeze, ducand la mai multa durere. Dar cu o saltea medicinala de pat, duritatea suprafetei va impiedica scufundarea coloanei vertebrale, impiedicandu-va astfel sa simtiti orice durere.

Deci, din moment ce saltelele medicinale de pat au acea caracteristica distinctiva de a fi ferme, medicii le-au sfatuit continuu pacientii sa se odihneasca pe saltele medicinale dupa interventii chirurgicale sau cand sunt spitalizati mult timp din cauza fracturii oaselor.

Deci, care sunt beneficiile pentru sanatate ale saltelelor medicinale ?

 Cu o atitudine de pozitivitate, haideti sa discutam acum cateva beneficii ale saltelelor medicinale de pat si modul in care acestea ne pot schimba viata.

Suport avansat pentru somn

Primul si evident avantajul saltelelor medicinale este nivelul ridicat de sprijin ortopedic pe care il ofera corpului dumneavoastra. Spre deosebire de saltelele obisnuite, saltelele medicinale sunt proiectate cu spuma de sustinere care sustine contururile corpului pentru a va sprijini coloana vertebrala atunci cand dormiti.

Pentru a face salteaua mult mai ferma, majoritatea producatorilor au trecut la combinarea tehnologiei de spuma cu memorie de inalta densitate cu un topper cu mai multe zone din Orthofirm.

Cu o astfel de combinatie, salteaua medicinala va va ajuta sa mentineti alinierea coloanei vertebrale, reducand senzatia de scufundare pe care o experimentati de obicei atunci cand dormiti pe o saltea obisnuita.

Amelioreaza durerile corpului

Daca dormiti pe o saltea obisnuita timp de 8 ore pe noapte, este posibil ca, in general, sa aveti dureri la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui inferior din cauza tulpinii nejustificate.

Dormitul pe o saltea medicinala de pat este cel mai bun pariu, deoarece aceste lenjerii de pat sunt proiectate cu suprafete ferme care ajuta la atenuarea acestor dureri.

Pacientii care au suferit interventii chirurgicale, fracturi articulare, artrita, dureri musculare si leziuni ale coloanei vertebrale cauzate de accidente vor beneficia cel mai probabil de saltele medicinale de pat. Aceste saltele sunt ferme, ceea ce inseamna ca corpul tau nu se va scufunda sau se va umfla in interior.

Datorita acestui avantaj major, pacientii cu fracturi se pot vindeca mult mai repede fara sa simta nici o durere. In plus, pacientii cu leziuni ale coloanei vertebrale (care nu pot schimba cu usurinta pozitiile de dormit singuri) vor putea dormi intr-o singura pozitie mult timp fara a experimenta nicio aliniere.

0 Shares
You May Also Like