Cum poti sa desenezi direct pe telefon?

0 Shares
0
0
0

In ziua de astazi, tinerii artisti doresc sa se exprime in functie de propriile idei pe care le au, fapt pentru care intotdeauna este necesar ca acestia sa aiba la indemana toolurile necesare, pentru a isi putea materializa cat mai rapid ideile.

Totusi, pentru a putea ajunge in acest punct, este important sa se utilizeze diferite aplicatii, iar de cele mai multe ori printre acestea se numara si:

  1. Ibis Paint X

Aceasta aplicatie este ideala mai ales pentru persoanele care utilizeaza cel mai des un telefon care are si android, fapt pentru care aceasta nu ar trebui sa lipseasca din lista aplicatiilor pe care tu le folosesti in mod constant.

Mai mult de atat, este important de mentionat faptul ca o astfel de aplicatie iti va oferii toate tool-urile de care ai nevoie pentru a crea ceva impresionant, care sa iasa in evidenta extrem de usor, mai ales in randul prietenilor tai, dar si pentru a utiliza pentru eventualele artworkuri. In acest mod, nu va mai fi nevoie sa iei la tine pixuri si foi pentur a iti nota ideile care iti vin in momentul in care te plimbi sau in momentul in care stai in statia de autobuz.

Totusi, daca esti un artist digital, atunci poti sa folosesti aceasta aplicatie pentru a putea sa creezi, de altfel, arta digitala, potrivita pentru stilul tau de lucru. In acest mod, vei putea, sa obtii artworkul perfect, pe care il poti adauga atat in portofoliul propriu, dar totodata il vie putea posta si in diferite platforme, care te vor ajuta sa te propulseze in randul celor mai cunoscuti artisti virutali.

Aceste aplicatii necesita si baterii rezistente, iar noi va recomandam o vizita la inlocuire baterie Xiaomi.

  • Adobe Photoshop

Versiunea pentru mobil se numeste Adobe Photosh Sketch si este utilizata de catre marea majoritate a persoanelor care sunt pasionate cu adevarat de arta. Mai mult de atat, aceasta aplicatie este unica si interesanta, fapt pentru care oricine, mai mult sau mai putin poatte sa creeze opere de arta. Pe lagnga faptul ca suita de programe Adobe este ideala pentru majoritatea persoanelor care doresc sa creeze continut vizual, care sa arate impecabil.

De altfel, aceasta aplicatie pentru mobil poate fi ideala chiar si pentru desen, deoarece tool-urile care sunt puse la dispozitie, de cele mai multe ori, pot fi utilizate extrem de usor, fara a intampina diferite buguri sau alte probleme. In acest mod, vei putea obtine o opera de arta extrem de interesanta din punct de vedere vizual.

  • Adobe Ilustrator

In cazul in care esti pasionat de ilustratii, atunci Adobe Ilustrator este ideal pentru tine, mai ales datorita faptului ca in prezent exista inclusiv o versiune pentru mobil, pe care tu o poti folosi dupa bunul plac. Aceasta versiune include toate tool-urile care este nevoie, in asa masura incat tu sa poti obtine rezultate incredibile.

Mai mult de atat, vei putea lucra la orice rezolutie direct de pe telefonul tau, iar la finalul procesului vei putea fi sigur de faptul ca intotdeauna vei putae obtine lucrari interesante, care saa aiba si un aspect incredibil.

0 Shares
You May Also Like