Citeste zilnic stirile din Botosani dintr-un trust de incredere – Botosaneanul, informatia ta

0 Shares
0
0
0

Un studiu recent arata faptul ca Romania este campioana la crezut informatii false care circula pe retelele de sociale, respectiv Facebook si Whatsapp. Se pare ca expunerea cetatenilor la dezinformare este la scara larga, iar platformele online si retelele de socializare sunt tinta directa in ceea ce priveste propagarea de stiri false.

Este un fenomen se pare ca tot mai des intalnit si nu doar la noi, ci si la nivel european, se pare insa ca romanii sunt pe primul loc la acest capitol. Cert este ca stirile false pot crea comportamente negative, mai cu seama in randul adolescentilor care par sa creada fake news-urile.

Dincolo de acest fenomen, este important sa fim la curent cu tot ce se intampla in jurul nostru, insa trebuie sa ne informam din surse sigure, care au fost verificate in prealabil. Retelele de socializare nu sunt intotdeauna o sursa de incredere, de unde ne putem informa, iar aici trag un semnal de alarma si autoritatile competente care ne sfatuiesc sa fim mai vigilenti si mai atenti de unde citim informatiile si care dintre ele sunt sau nu adevarate.

Poate ca si presa din Romania a fost “pusa la colt” in ceea ce priveste informatiile pe care le furnizeaza spre cetateni, insa asta nu inseamna ca toate trusturile de presa intra in aceeasi oala.

Sunt unele prese locale care, in ciuda la tot ce se intampla, chiar isi fac treaba si inainte de a publica orice informatie, o verifica cu amanuntul. Botosanenii pot rasufla usurati in acest sens si se pot bucura cu un trust de presa local ce isi da tot interesul in acest domeniu. Trustul botosaneanul.ro este destul de apreciat in judet si asta pentru ca vine in permanenta cu informatii reale, fiind un ziar de investigatii jurnalistice.

Botosaneanul – informatii despre Botosaniul interzis

Fiind un ziar de investigatii jurnalistice, echipa de jurnalisti are experienta vasta in spate si stiu sa verifice fiecare informatie inainte de a fi data spre publicare.

In Botosani online nu vom citi mondenitati sau despre viata neinteresanta a unor asa zise vedete. Vom descoperi Botosaniul asa cum este el. Iar presa se pare ca nu iarta pe multi cei care vor sa isi ascunda mizeriile sub pres.

Gasim aici rubrici de investigatii, servicii secrete, anchete saptamanale, atat din zona politicului si administrativului, cat si din educatie, social sau sanatate.

Echipa de jurnalisti de la Botosaneanul este de parere ca cetatenii au dreptul sa cunoasca adevarul asa cum este el, cel care se doreste a fi ascuns sub pres de multe persoane publice.

Insa, atunci cand spunem Botosaneanul, nu spunem doar anchete si informatii negative. Multi cei care vor citi acest trust vor descoperi si eroii judetului, cei care si-au facut mandri originile si care au devenit model atat pentru cetatenii de aici, dar si pentru cei de la nivel national.

Asadar, Botosaneanul s-a dovedit a fi un trust de presa care scoate la iveala informatii despre care cetatenii au tot dreptul sa le afle. Un trust de presa ce pune suflet in ceea ce face si pune accent pe corectitudine si realitatea din zilele noastre.

0 Shares
You May Also Like

Idei de decorare a casei

Atunci cand vrei sa iti schimbi aspectul casei poti folosi stickere mobila bucatarie de exemplu, pentru bucatarie, dar…