Cele mai importante motive pentru care strainii se muta in Romania

Cele mai importante motive pentru care strainii se muta in Romania

0 Shares
0
0
0

Romania nu a fost niciodata o destinatie „must see” pentru calatorii internationali, dar in ultimii ani, se pare ca lucrurile s-au schimbat, facand din Romania destinatia aleasa pentru multi migranti si calatori care se muta in Europa. Datorita ritmului in care tara se dezvolta, motivele pentru a te muta aici continua sa creasca.

Cost scazut al vietii

Un lucru este cert, Romania are un cost al vietii considerabil scazut, de fapt, este printre cele mai scazute din UE. Orice european care decide sa se mute in Romania poate duce o viata fericita, confortabila, cu acces la bunuri ieftine, cazare si transport la preturi accesibile, chiar si in capitala Bucuresti! Intr-un duplex de vanzare Bucuresti vei putea trai linistit in capitala.

Calitate buna si sanatoasa a vietii

Cu un cost al vietii atat de scazut si un acces bun la toate facilitatile de care ai putea avea nevoie, este sigur sa spunem ca calitatea vietii in toata Romania este de un standard bun si sanatos. Ca european, mutarea in aceasta tara va poate oferi un standard de viata mai bun in comparatie cu propria tara

Centru tehnologic in curs de dezvoltare

Ai auzit ca Romania are una dintre cele mai rapide viteze de internet din lume? E adevarat! Desigur, multe companii au inceput deja sa profite la maximum de acest lucru prin relocarea in tara. Se pare ca Bucurestiul a inceput sa devina un hub de start-up-uri tech, asa ca daca esti in cautarea unei cariere in sectorul tehnologiei informatiei, acesta este locul potrivit pentru tine!

Mancarea Romaneasca este delicioasa

Daca nu esti din Romania, atunci probabil ca nu vei fi atat de familiarizat in ce consta exact mancarea romaneasca. Dar sa spunem ca este destul de subestimat! La fel ca majoritatea tarilor din Europa de Est, mancarea romaneasca este un stil tipic de mancare savuroasa, dar cu o mare influenta din alte tari europene precum Germania, Ungaria, Turcia, Bulgaria si Serbia. Dupa cum va puteti imagina, aceste tari combinate cu influenta romaneasca adaugata creeaza un tip de mancare unic, dar delicios.

Cresterea culturii muzicale si artistice: festivaluri etc

Romania a devenit una dintre destinatiile de top pentru festivalurile de muzica din Europa. Exista o selectie larga de festivaluri de muzica din care puteti alege in aproape fiecare gen de muzica de la jazz, electronica, indie, rock si pop, ca sa nu mai vorbim de imprejurimile uimitoare care le insotesc. Fie ca are un castel fermecator, o padure de poveste, plaje frumoase cu nisip sau peisaje si lacuri frumoase, alegerea va apartine!

Un lucru de care stiti deja este ca Romania este inconjurata de o frumusete naturala remarcabila, paduri fermecate, drumuri cu vant, lacuri frumoase si arhitectura fascinanta. Daca esti iubitor de natura si de aer liber, atunci aceasta ar trebui sa fie locatia ideala pentru tine.

Dupa cum puteti vedea, exista o multime de motive pentru care ar trebui sa va mutati in Romania si se pare ca pe masura ce comunitatea continua sa creasca, la fel si oportunitatile de munca si motivele pentru a va muta.

0 Shares
You May Also Like