Ce trebuie stiut cand cumparati manusi de unica folosinta?

Ce trebuie stiut cand cumparati manusi de unica folosinta?

0 Shares
0
0
0

In ultima vreme datorita pandemiei de COVID19 am inceput sa folosim tot mai mult manusi de unica folosinta si celebrele deja masti de protectie.

Atunci cand cumparati produse de siguranta cum ar fi si aceste manusi de examinare medicale, ar trebui sa va acordati intotdeauna timp pentru a le inspecta pentru calitate si functionalitate. Produsele de siguranta sunt de obicei utilizate in medii de lucru sensibile si va puteti expune la diverse pericole daca cumparati produse de siguranta de calitate scazuta.

Majoritatea produselor de siguranta sunt reglementate de diferite organizatii guvernamentale, inclusiv Administratia SUA pentru Alimente si Medicamente (FDA) si Asociatia pentru Sanatate si Siguranta in Munca (OSHA). Manusile de protectie de unica folosinta sunt deosebit de sensibile la utilizare. Ar trebui sa va asigurati intotdeauna ca manusile de unica folosinta pe care le cumparati sunt testate si aprobate de organizatia relevanta.

manusi de unica folosinta

De exemplu, atunci cand cumparati manusi de unica folosinta sau pentru servicii alimentare, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca acestea sunt conforme cu reglementarile FDA. In mod similar, atunci cand cumparati manusi de calitate industriala, asigurati-va ca indeplinesc cerintele de productie si testare OSHA.

Manusi de unica folosinta : material sau tesatura

Ar trebui sa luati in considerare materialul sau tesatura utilizata pentru fabricarea sau producerea manusilor de unica folosinta. Manusile de unica folosinta sunt produse in principal din trei materiale principale; latex, nitril si vinil. Manusile din nitril sunt cele mai preferabile manusi, deoarece nu contin latex si, prin urmare nu provoaca alergii cutanate.

Manusile din nitril sunt fabricate dintr-un polimer sintetic din cauciuc nitrilic. Aceste manusi sunt cele mai puternice, mai dure si mai protectoare din toate cele trei tipuri. Manusile din latex vin pe locul doi. Sunt fabricate din cauciuc natural si principala lor problema este ca provoaca reactii alergice ale pielii la unii utilizatori.

Din punct de vedere pozitiv, manusile din latex ofera cea mai buna potrivire dintre toate cele trei manusi si sunt foarte puternice si destul de dure. Manusile de vinil sunt cele mai putin populare din toate cele trei tipuri. Manusile de unica folosinta din vinil sunt fabricate dintr-un polimer din plastic sintetic. Aceste manusi nu sunt la fel de puternice, dure sau durabile ca manusile din latex sau nitril.

Calitatea de serviciu la manusi de unica folosinta

Un alt factor pe care ar trebui sa il luati in considerare atunci cand cumparati manusi de unica folosinta este calitatea de serviciu. Calitatea de serviciu a unei manusi indica industria pe care ar trebui sa o foloseasca. Daca cumparati manusi de unica folosinta pentru a fi utilizate in industria medicala, ar trebui sa va asigurati ca acestea sunt clasificate ca manusi de examinare medicale de catre producator.

Si daca sunteti in cautarea unor manusi de utilizat in industria serviciilor alimentare, asigurati-va ca sunt clasificate pentru utilizare in restaurante si hoteluri. Manusile de calitate industriala sunt fabricate pentru a fi utilizate in toate tipurile de industrii. De exemplu, manusile pentru tatuaje sunt concepute pentru a fi utilizate in industria tatuajelor / piercingului.

Costul este important

Si nu in ultimul rand, ar trebui sa luati in considerare intotdeauna costul manusilor de unica folosinta. Nu trebuie sa fiti supraincarcat pentru o pereche de manusi de siguranta de unica folosinta. Alocati-va timp pentru a compara preturile de la diferiti dealeri inainte de a va stabili cea mai favorabila afacere.

De-asemenea este important sa stiti cantitatea cumparata, si sa verificati daca urmeaza sa cumparati manusi in cantitati en-gross, de ce reducere beneficiati, pentru ca in mod normal ar trebui sa aveti parte de o reducere substantiala.

Ei bine, in mare parte cam acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care va aflati in cautarea unor manusi de unica folosinta utilizate pentru examinare medicala sau in alte scopuri.

0 Shares
You May Also Like