Ce trebuie sa faceti daca Galaxy Note 20 nu se va incarca

Ce trebuie sa faceti daca Galaxy Note 20 nu se va incarca

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy Note 20 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate de catre Samsung pana la momentul actual. Telefoanele premium de acest gen nu ar trebui sa aiba probleme, mai ales daca sunt noi. Dar problemele apar din cand in cand si acesta este motivul pentru care utilizatorii au nevoie de ajutorul specialistilor in reparatii telefoane si inlocuire piese telefoane, pentru remedierea problemelor.

O situatie in care utilizatorii pot ajunge cu telefoanele lor Galaxy Note 20 in service, este aceea in care aceste dispozitive nu se incarca. Daca va confruntati cu o astfel de problema, in continuare puteti gasi unele posibile solutii. Daca acestea nu va ajuta in remedierea problemei, cu siguranta in final va fi nevoie sa duceti dispozitivul la service.

Verificati incarcatorul

Este usor sa faceti acest lucru si nu trebuie sa deschideti adaptorul de alimentare pentru a sti daca este defect sau ars. Daca este ars, ar trebui sa va dati seama pur si simplu, dupa miros. Daca nu este cazul, ar trebui sa verificati portul si sa cautati ceva care ar putea obstructiona curentul, cum ar fi scamele care pot aparea daca tineti telefonul in buzunar (de la haine), sau praful.

Daca gasiti un fel de murdarie, resturi sau scame, o pereche de pensete este tot ce aveti nevoie pentru a o putea indeparta. De asemenea, trebuie sa verificati daca adaptorul de alimentare este umed sau prezinta unele semne de deteriorare a apei.

In cazul in care totul pare normal si totusi dispozitivul Galaxy Note 20 inca refuza sa se incarce, incercati sa utilizati un alt incarcator pentru a vedea daca dispozitivul dvs. primeste curent. Aceasta este o modalitate de a determina daca problema este incarcatorul sau mufa de incarcare, una dintre cele mai des inlocuite piese telefoane.

Verificati cablul

Cablul conecteaza telefonul si incarcatorul. Daca este rupt sau observati ca este deteriorat, este posibil ca curentul sa nu ajunga la dispozitivul dvs. Pentru a verifica daca aceasta este cauza problemei, este important sa va asigurati de conectorii de pe ambele capete, ca acestia nu sunt umezi, si nici ca nu sunt obstructionati de resturi sau scame.

Daca par murdare, ii puteti inmuia oricand in alcool si ii puteti sterge cu o carpa uscata. De fapt, este mai usor sa curatati cablurile USB-C, deoarece acestea sunt mai mari. De asemenea, puteti trece degetele de la un capat la altul pentru a sti daca este rupt undeva.

O alta modalitate de a sti daca este o problema de cablu sau nu este aceea de a utiliza un alt cablu pentru a conecta Note 20 la incarcatorul sau sau la un computer. Acest lucru va va spune daca telefonul dvs. este inca capabil sa se incarce fie prin cablul sau original, fie utilizand un alt cablu de incarcare.

Efectuati o repornire fortata a dispozitivului

Exista momente in care un smartphone se poate confrunta cu o problema minora care afecteaza anumite procese, cum ar fi chiar si incarcarea. Deci, dupa ce va asigurati ca problema nu se datoreaza incarcatorului sau cablului, urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa reimprospatati memoria Samsung Galaxy Note 20, daca este inca pornit.

Daca afisajul este blocat pe un ecran negru si dispozitivul dvs. nu a mai raspuns de cand a intrat in starea respectiva, cu atat mai mult trebuie sa utilizati aceasta procedura. Iata cum se face:

Tineti apasate atat butonul de reducere a volumului, cat si tasta de pornire simultan, timp de 10 secunde. Acest lucru va declansa repornirea dispozitivului. In momentul in care se afiseaza sigla, eliberati ambele taste si asteptati pana cand dispozitivul a terminat repornirea.

Dupa aceasta, incercati sa conectati din nou dispozitivul Samsung la incarcatorul sau si sa vedeti daca se incarca de data aceasta.

 

0 Shares
You May Also Like