Ce probleme iPhone XS pot fi remediate acasa?

Ce probleme iPhone XS pot fi remediate acasa?

0 Shares
0
0
0

iPhone XS este un smartphone spre care inca isi indreapta atentia multi dintre fanii Apple. Este firesc acest lucru, in ciuda faptului ca deja Apple a lansat generatia iPhone 11 care contine iPhone 11, 11Pro, 11 Pro Max; dar si generatie iPhone 12 care contine iPhone 12 mini, iPhone 12, 12 Pro si 12 Pro Max.

Dupa cum se poate vedea asadar, au aparut deja mai multe motive dupa lansarea iPhone XS, dar cu toate acestea, utilizatorii indragesc dispozitivele XS, atat datorita designului super atractiv, cat si datorita specificatiilor. Pretul insa este unul mare, tinand cont ca discutam despre un smartphone care are o oarecare vechime.

Majoritatea celor care si-au cumparat inca de cand au aparut pe piata aceste dispozitive, sunt incatati de ele, si nu doresc sa le inlocuiasca prea curand. Exista insa si situatii in care utilizatorii sunt dezamagiti de aceste dispozitive.

Exista situatii in care iPhone XS poate intampina unele probleme care pot fi remediate acasa de catre utilizatori. Cand insa este necesara o inlocuire display iPhone XS, atunci utilizatorii trebuie sa isi duca dispozitivele in service. Intr-un service gsm lucreaza doar experti in reparatii smartphone, care dispun si de instrumentele necesare, pentru remedierea problemelor.

Revenind insa la problemele care pot fi remediate acasa, veti descoperi cateva exemple in randurile care urmeaza.

Cum sa remediati problemele de sunet iPhone XS

Difuzoarele stereo iPhone XS ar trebui sa produca un sunet puternic si clar. Cu toate acestea, daca sunetul dvs. incepe se auda inabusit, iata cateva lucruri de incercat.

Primul lucru de facut este sa reporniti iPhone XS. Puteti incerca de asemenea, sa efectuati o resetare hard daca modul obisnuit nu amelioreaza problema.

Daca tot observati problema, incercati sa opriti si sa activati functia Bluetooth. Daca sunetul dispozitivului lipseste sau este distorsionat, asigurati-va ca nu aveti praf sau scame care blocheaza grila difuzoarelor sau portul Lightning al dispozitivului.

Cum sa remediati problemele de incarcare fara fir iPhone XS

Daca incarcarea fara fir nu mai functioneaza si utilizati o carcasa de protectie a telefonului, este recomandat sa o indepartati atunci cand asezati telefonul pe pad-ul de incarcare. Este foarte posibil ca din cauza acestui accesoriu de protectie a telefonului, incarcarea wireless sa esueze.

Daca utilizati un accesoriu terta parte pentru a va incarca iPhone XS sau iPhone XS Max, asigurati-va ca incarcatorul este certificat Apple. Puteti face acest lucru prin intermediul site-ului web Apple. In plus, daca utilizati un accesoriu care nu este certificat Apple, trebuie sa stiti ca exista sanse foarte mari ca acesta sa fie daunator pentru telefon. De aceea, este recomandat sa nu folositi incarcatoare contra-facute, ci doar incarcatoare originale sau de la diferiti producatori, dar care sunt certificate de catre Apple.

Cum se remediaza problemele de incarcare cu fir pe iPhone XS

Unele dispozitive iPhone XS nu se incarca atunci cand sunt conectate la incarcatoare. In acest caz, daca priza este functionala, neaparat utilizatorul trebuie sa se asigure de faptul ca incarcatoarele nu sunt deteriorate. Orice deteriorare poate fi responsabila de aceasta problema.

Daca incarcatorul nu este deteriorat, daca de-asemenea calbul de incarcare este in stare perfecta, utilizatorul poate sa incerce sa foloseasca un alt incarcator compatibil, astfel incat sa vada daca astfel se incarca iPhone XS.

Daca incarcarea functioneaza cu un alt incarcator, 99.99% sansele sunt ca incarcatorul iPhone XS sa fie defect. Daca incarcarea nu are succes, o alta solutie este aceea de incarca un alt smartphone compatibil, cu incarcatorul iPhone XS original al dispozitiuvlui care nu se incarca. Daca incarcarea nu are loc, in mod evident, incarcatorul este problema.

Daca incarcarea are loc, atunci cel mai probabil mufa de incarcare a telefonului este defecta si trebuie inlocuita. O astfel de reparatie hardware poate fi efectuata pe loc de catre specialistii de la service.

0 Shares
You May Also Like