Ce sa ia in considerare atunci cand aleg voalul de mireasa

Ce sa ia in considerare atunci cand aleg voalul de mireasa?

0 Shares
0
0
0

Voalul de mireasa este unul dintre accesoriile care caracterizeaza cel mai mult traditia ceremoniei, in special in momentele de nunta regala. Lungimea accesoriului, pe langa faptul ca este foarte apreciata, este, de asemenea, un simbol al bogatiei si ostentatiei.

Dar cum ramane cu miresele care nu doresc sa se afiseze exact in acest fel? Pot folosi si voaluri lungi si sa fie in continuare in armonie cu tendintele modei?

Gandindu-ne la toate intrebarile care pot aparea atunci cand alegeti stilul care se potriveste cel mai bine profilului dvs., am selectat cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti un voal pe care sa-l numiti al vostru.

Luati in considerare stilul rochiei

Voalul face parte din necesitatiile femeii in ziua ei cea mare si, din acest motiv, trebuie sa fie in armonie totala cu toate celelalte detalii ale nuntii, cum ar fi: stilul, formalitatea ceremoniei si, in principal, rochia miresei. Puteti cauta de asemenea  rochii de mireasa Cluj pentru a vedea mai multe rochii unice!

Stil dezbracat, rochie scurta sau lunga

O rochie de mireasa scurta, care se termina pe lungime genunchiului, nu arata bine cu un voal lung, deoarece aceasta fuziune duce la un dezechilibru de proportii.

Pentru rochiile lunguete, voalul ar trebui sa fie scurt, cel mult la inaltimea umarului. Mireasa poate opta si pentru voileta, un tip de voal utilizat pe scara larga cu un aspect in stil retro care acopera doar fata, de obicei fiind acoperita cu o infrumusetare pe partea laterala sau in partea de sus a capului.

Stil formal, rochie lunga si dreapta

Rochiile mai lungi permit purtarea voalului lung. Poate fi in stil dublu, cu un strat la inaltimea cotului sau un singur strat, care se incadreaza la pamant fara extensie mare.

Stil ultra formal, rochie lunga cu coada

Rochiile cu coada cer un voal mai exuberant. Mireasa poate paria fara teama pe o lungime mai impunatoare, de aproximativ 3 metri, similara cu cele purtate de regalitati. Cu toate acestea, este necesar sa avem bun simt in alegerea proportiilor.

Observati tesatura voalului

Tesatura voalului trebuie, de asemenea, sa fie definita, deoarece acest detaliu interfereaza foarte mult in compozitia vizualului.

Voaluri netede sau cele cu finisaje din satin sau dantela sunt de obicei cele mai utilizate. La urma urmei, ele sunt cel mai usor de combinat.

Analizati forma fetei miresei

Voalul ar trebui sa functioneze cu un cadru, sporind frumusetea si caracteristicile femeii. Din acest motiv, mai multe fete rotunde sau patrate castiga importanta in voalurile care cad pe partile laterale ale fetei sau fac volum in partea de sus a capului, pentru a transmite un sentiment de intindere si netezime.

Miresele cu fata ovala pot fi mai libere sa aleaga accesoriul visurilor lor, deoarece acest tip de fata arata bine cu cele mai variate modele.

Armonizeaza voalul de mireasa cu coafura

Voalul poate fi pozitionat in partea de sus a capului, o ipoteza in care se va ascunde o mare parte din coafura, cel putin pe durata ceremoniei de nunta. Accesoriul poate fi, de asemenea, fixat sub coafura, lasandu-l pe deplin pe ecran.

Deoarece exista o multitudine de coafuri si stiluri este foarte important sa testati in avans pozitia ideala pentru plasarea voalului.

Gata! Acum, aveti deja toate informatiile pentru a alege voalul de nunta care se potriveste cel mai bine stilului dvs. Nu uitati sa luati in considerare si confortul dvs., acordand prioritate modelelor poate nu veti avea o mobilitate suficient de buna si o sa urmeze o drumetie in acest fel.

0 Shares
You May Also Like