Sfaturi pentru alegerea unei genti perfecte in functie de ocazie

Sfaturi pentru alegerea unei genti perfecte in functie de ocazie

0 Shares
0
0
0

Daca exista ceva care nu poate lipsi in garderoba fiecarei femei, este o geanta. Nu conteaza daca este mare, colorata, mica, curbata sau nu.

Geanta este un accesoriu necesar in viata de zi cu zi, nu numai pentru ca impune diferenta in aspectul nostru, ci pentru ca ne face sa ne simtim confortabil si este foarte functionala.

Dar este foarte important, ca atunci cand alegeti geanta potrivita, in afara de a gasi designul care este in tendinta, ar trebui sa luati in considerare unele aspecte care corespund versatilitatii, calitatii si frumusetii intr-un singur accesoriu. Recomandam Pierre Cardin geanta de piele!

Sfaturi despre cum sa alegi geanta perfectaDimensiunea gentii este esentiala de fiecare data cand mergi sa cumperi una

In general, dimensiunea gentii este legata de utilizarea pe care doriti sa o oferiti. Nu este acelasi lucru sa ai o geanta mare in care sa poti pune in interior toate accesoriile pe care le folosesti, de care ai nevoie pentru a participa la un eveniment de gala sau pentru a merge la petreceri cu prietenii tai. Amintiti-va, ca pentru evenimentele formale cele indicate sunt mini-gentile in puteti lua numai elementele esentiale.

 Gentile mari sunt cele perfecte pentru a le purta zi cu zi, cum ar fi la locul de munca sau la universitate, deoarece acestea va permit sa transportati multe lucruri in ea. Cu toate acestea, pentru iesiri in oras, gentile medii cu forme alungite, pot fi foarte utile, dar sa nu fie prea formale.

 Genti pentru a evidentia sau a ascunde parti ale corpului

Unul dintre marile avantaje ale gentilor mari este ca acestea ajuta la ascunderea kilogramelor suplimentare, evidentiind acele parti ale corpului pe care doriti sa le exaltati. Adica, daca sunteti una dintre fetele cu solduri largi, evitati ca geanta sa fie la aceeasi inaltime cu soldul. Daca o purtati pe sold, aceasta nu va face decat sa va evidentieze acea parte, facand-o mult mai lata decat este de fapt.

Alege geanta in functie de forma si inaltimea corpului

Este important ca geanta sau poseta pe care alegeti sa o purtati, sa mentina o armonie cu corpul construit. Exista un truc foarte simplu pentru a realiza acest lucru si putem sa cautam modele in contrast cu silueta noastra.

In cazul in care corpul este subtire, va sugeram sa utilizati genti curbate, dar daca sunteti dolofana cele care arata cel mai bine pentru corpul tau sunt gentile liniare. Pentru femeile inalte, gentile mari sunt recomandate, deoarece nu cresc inaltimea vizual, in cazul in care sunteti mici, optati pentru genti mici care merg la marimea voastra, altfel, geanta va atrage mai multa atentie.

In functie de tipul de corp pe care il detii

Este foarte important ca atunci cand selectam gentile sa luam in considerare ce tip de corp avem. De exemplu, daca aveti un corp triunghi inversat, ar trebui sa utilizati geanta la inaltimea soldului, in acest fel va veti ascunde umerii.

0 Shares
You May Also Like