8 Moduri prin care puteti sa decorati bradul artificial sa arate cat mai frumos

8 Moduri prin care puteti sa decorati bradul artificial sa arate cat mai frumos

0 Shares
0
0
0
8 Moduri prin care puteti sa decorati bradul artificial sa arate cat mai frumos

Uneori alegera unui brad artificial in locul unuia natural vine cu mai multe avantaje decat va ganditi, la prima vedere. Acestia vor rezista mai mult in timp, nu lasa mizerie, sunt usor de depozitat. Insa daca considerati ca bradul dvs. nu mai are personalitate si arata in fiecare an la fel, nu va mai transmite acel sentiment de sarbatoare, incercati cateva sfaturi pentru a-i reda stralucirea si a va bucura de magia Craciunului.

Puteti gasi chiar si brazi de Craciun speciali, in culori interesante, care sa se impodobeasca diferit fata de anii trecuti.

Ghirlande tranditionale de brad sau pin

Daca considerati ca bradul nu este suficient de des, puteti apela la folosirea unei ghirlande de brad artificial, pe care sa o asezati de jur imprejurul acestuia. In acest fel veti acoperi golurile dintre crengi si veti obtine efectul de bogatie al acestora, aducand stralucire pomului de Craciun.

Zapada artificiala

Doriti sa aduceti putina zapada in casele dvs., astfel incat sa para ca bradul este nins? Atunci nu va ramane decat sa apelati fie la spray care imita perfect zapada, fie sa aplicati cu ajutorul unei pensule un strat subtire de pasta diluata cu apa, pe care sa o aplicati pe varful ramurilor.

Un bustean de lemn natural

Pentru o imagine cat mai naturala, puteti aseza bradul pe un bustean de lemn sau un ciot. Insa pentru a elimina vizual baza metalica, puteti sa gauriti ciotul si sa asezati tulpina bradului in interiorul acesteia. Astfel veti obtine o imagine traditionala si rustica in incaperea dvs.

Ornamente reflectorizante

Obiectele care oglindesc ramurile sau reflecta lumina in jur va ajuta sa obtineti imaginea unui brad plin si des. Folositi-le cu incredere si sigur veti da personalitate bradului dvs. Agatati globuri si chiar fotografii, daca acestea va ajuta sa decorati bradul frumos.

Panglica pentru accentuarea siluetei bradului

Apelati cu incredere la panglici, atunci cand doriti sa accentuati structura si silueta pomului de Craciun. Totusi, asezarea acesteia nu se face oricum, ci va trebui sa gasiti modul cel mai potrivit pentru dvs. pe care sa il utilizati. Un mod de prindere ar fi acela de a strange panglica si de a o fixa de crengi, din loc in loc, nu foarte des.

Inaltimea

Pentru a adauga cativa centrimetri bradului, puteti aseza sub acesta cutii sau orice altceva il va aduce la inaltimea dorita. Baza astfel obtinuta o puteti imbraca cu o fusta pentru brad, ascunzand obiectul folosit si oferind o eleganta aparte pomului.

Cos de nuiele pentru baza

O alta modalitate de a obtine o imagine de ordine si natural este cu ajutorul unui cos de nuiele. Puteti elimina fundul cosului si sa il prelucrati astfel incat, la final, baza metalica a bradului artificial sa fie acoperita in intregime.

Funde festive

Daca ati terminat de agatat toate ornamentele, dar totusi exista locuri goale care va nemultumesc, mai aveti o sansa sa eliminati aceste “pete”. Apelati la fundele care se agata de crengi si chiar la panglicile cu aspect de plase. Atarnati-le in oricare loc care poate dezvalui ca bradul dvs este unul fals.

0 Shares
You May Also Like