Smartphone-uri-cu-camere-foto-excelente-pana-in-250-de-dolari
Smartphone-uri cu camere foto excelente, pana in 250 de dolari

Smartphone-uri cu camere foto excelente, pana in 250 de dolari

0 Shares
0
0
0

Smartphone-uri-cu-camere-foto-excelente-pana-in-250-de-dolariPentru multi dintre noi, camera foto este cea mai importanta componenta a unui smartphone.

Fie ca esti un entuziast al fotografiei sau un amator de selfie-uri, a avea la dispozitie o camera foto de calitate pe smartphone-ul tau, este un mare plus. Cauti incarcator telefon original? Poti gasi pe AccesoriiGsm.ro!

Cu atatea smartphone-uri foarte bune, disponibile la preturi sub 250 de dolari, poate fi dificil de ales exact smartphone-ul care ti se potriveste si mai ales, cel care poseda cea mai buna camera foto.

Aici, poate ca te vor ajuta sfaturile si sugestiile noastre. Acest articol incearca sa iti prezinte cateva telefoane cu preturi decente, ce dispun de camere foto excelente pentru pretul cerut.

Daca vrei intr-adevar un telefon destul de ieftin, cu o camera foto care sa nu te faca de ras, urmatoarele alternative pot fi luate in seama:

1.    Lenovo Zuk Z1
Lenovo Zuk Z1 are o camera frontala (pentru selfie-uri) de 8 megapixeli si una principala (pe spate) de 13 megapixeli. Abilitatea camerei de a face poze clare si detaliate, poate fi usor observabila in lipsa aproape completa a zgomotului de imagine in conditii de luminozitate scazuta si in detaliile mai mult decat suficiente, la aceasta rezolutie.

Camera de pe spate poate inregistra video la 60 de cadre pe secunda, ambele camere avand capabilitatea sa inregistreze fisiere video la o rezolutie 1080p. Camera de pe acest device are de asemenea si stabilizare optica, precum si dual led flash.

2.    Asus Zenfone Max (2016)

Asus Zenfone Max din 2016 costa mai putin de 200 de dolari, iar camerele prezente pe acest device, sunt printre cele mai bune testate in acest an, mai bune decat alternative mult mai scumpe, de pe device-uri ce costa peste 500 de dolari. Camera principala are 13 megapixeli (pe spate), iar cea frontala pentru selfie-uri, se lauda cu “doar” 5 megapixeli.

Acestea sunt acompaniate de un dual-tone LED flash si un autofocus asistat laser. Ambele camere sunt capabile sa filmeze in rezolutie full hd 1080p, cu o viteza de 30 de cadre pe secunda (30 fps).

De asemenea, capabilitatea de a fotografia in modul macro si rezultatele foarte bune, ne face sa apreciem foarte mult aceasta camera de pe Asus Zenfone Max.

3.    Moto G4 Plus
Moto G4 Plus este un telefon excelent din aproape toate punctele de vedere, dar din perspectiva fotografiei, are ceva loc de imbunatatiri.

In timp ce acest device dispune de o camera mare pentru categoria sa de pret (16 megapixeli), cu apertura f/2.0 si autofocus (PDAF), performanta sa in conditii de luminozitate slaba, este una mediocra.

Totusi, camera este una excelenta daca alegeti s-o folositi afara, in lumina zilei sau in spatii destul de bine luminate (cu becuri puternice aprinse, etc.). Calitatea inregistrarii video la rezolutia 1080p este si ea destul de buna, iar camera frontala face poze foarte bune pentru amatorii de selfie-uri.

Asadar, chiar daca nu este cea mai buna camera dintre cele prezentate aici, poate fi luata totusi in considerare daca sunteti amatori de fotografii in natura, ziua.

0 Shares
You May Also Like